2777
2789
عنوان

لطفن کمکم کنید

320 بازدید | 47 پست

لطفن کمکم کنید نصیحتم کنید چن بار تاپیک میزارم ولی کسی چیزی نمیگه

من ۴ ساله با یکی بودم‌ بعد الان چن ماهی کات کردیم همش تقصیر من بود من خانواده ا خیلی سخت گیرن‌ و منم دیگ خسته شدم ا رابطه پنهون هر آنکه ممکنه‌ یکی ا خانواده ام بفهمه زنده زنده خاکم میکنن بعد من هی بهش فشار میاوردم بیاد خواستگاری ولی اوت میگفت شرایطیشو‌ ندارم‌ بعد ی شب سر ی مسئله‌ دعوا کردیم و دیگ کات کردیم ولی اون چکم میکنه برا پست می‌فرسته باهام حرف میزنه وقتی حالم بد باشه کنارم میمونه کلن قطع ارتباط نکرد اوایل ک کات کردیم دیر ب‌ دیر میام میداد سرد پیام‌ میداد زخم زبون میزد ولی الان چم روزی هی پیام‌ میده قربون صدقه ام میره غیرتی میشه گیر کردم نمیدونم چکار کنم هر جا هم ف.   ال بگیرم میگن قسمت هم نیستین‌ دوست داره ولی باهات ازدواج نمیکنه لطفن کمکم‌ کنید راهنماییم‌ کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم عزیزم ببین قسمت گاهی تغییر می‌کنه وقتی انسان خودش تغییر کنه توهم بنظرم نباید اسرار میکردی که بیاد خواستگاری اگه میخواست و می‌تونست یه لحظه هم براش دیر بود

دوست عزیز درگیر خرافات نشو‌....ول  کن الکی هست....... الان واقعا شرایطتت رو می‌دونه اگر واقعا دوستت داشته باشه به همین پیام دادن بسنده می‌کنه تا شرایط ازدواجش مهیا بشه 

کات کن وقتی تهش هیچی نیستوقت خودتو میگیره

اره من بعضی وقتا وقتی بت خودم میشینم فکر میکنم همچین میگم ولی وقتی میام میبینم‌ کلی از روز و سربازیش گفته نظرم عوض میشه 

ما کات کردیم‌ خیلی وقتی الان چن ماهی میشهه

چی بگم عزیزم ببین قسمت گاهی تغییر می‌کنه وقتی انسان خودش تغییر کنه توهم بنظرم نباید اسرار میکردی که ...

اصرار نکردم ی بار بش گفتم گف شرایطشو‌ ندام‌ الان بعد منم چون خانواده ام بم فشار میاوردن و هی فوحش میدادن و بت گوشیم تهدیدم‌ میکردن‌ گوشیمو ازم میگرفتن

اره من بعضی وقتا وقتی بت خودم میشینم فکر میکنم همچین میگم ولی وقتی میام میبینم‌ کلی از روز و سربازیش ...

والا نمیدونم چ بگم شاید پول ندارع برا ازدواج 

بیا توت فرنگی بردار🍓

دوست عزیز درگیر خرافات نشو‌....ول کن الکی هست....... الان واقعا شرایطتت رو می‌دونه اگر واقعا دوستت ...

اون دوسم داره منم دوسش دارم ولی خب قبلن ک باهم بودیم بش گفتم بیا خواستگاری گف شرایطش ندارم منم میترسم اون الان فقط منتظر ی حرکت از منه ک برگرده از اول شروع کنیم ولی من میترسم‌ از اول بسازیم 

اگه ی دختر قوی باشی حتماا ولش میکنی حتی اگه بهش وابسته باشی مثل من که ب یکی خیلی وابسته بودم اماااا ...

وقتی با هم کات کردیم بخدا اصن ی شب بودن گریه سر نکردم هی حرفاش و کاراش جلوم‌ بود عین ی تلوزیون‌ الان ک یکم حالم بهتر شد اون رفتارش عوض شد قبلن با اینگه کات کرده بودیم ولی فقد در حد احوال پرسی باهام حرف می‌زد ولی الان حرفای عاشقونه‌ میزنه‌ برگشته مث وقتی ک با هم بودیم