2777
2789

احساس گرگرفتگی و داغ شدن دارید ؟

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

عزیزم به خودت مسلط باش اول یه لیست از کاراتو بنویس، هرکاری که می تونی از قبل انجام بدی، آماده کن، مقدمات غذاها را سعی کن از قبل آماده کنی، حتی اگر خورشتهایت را از قبل هم بپزی جا افتاده تر میشه، سالاد و ژله و حتی ترشی و زیتون را ظرف کن و سلفون بکش، ظرفها را آماده کن، خریدهای خود را از قبل بنویس و انجام بده، غذاهایی بپز که ساده تره و شما واردتری، حتی از خواهر یا مادرت هم می تونی کمک بگیری و بعضی کارها را بهشون بسپاری و بعضی از سالا یا ژله و خورشت را بگی درست کنند، در روز مهمانی هم بعضی کارها را به همسر یا نزدیکانت بسپار تا خیالت راهت باشد، برنجذرا از قبل خیس کن و چند ساعت قبل آبکش کن، نزدیک وقت غذا دم کن

موفق باشی عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی انگار میسوزم

مثل مادرم هستید.. صفرا دارید.. جلوش بگیرید تا سنگ ساز نشده

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
خوب اگر مجردید که غصه نداره، شما مسئولیت اصلی در مهمانی ها ندارید، وقتی مهمونی زنونه هم باشه معذب می ...

کلا تو جمع یا کنار خانوادم میشینم استرس دارم بچه هم بودم یکی میومد خونه من قایم میشدم جا تاریک

عزیزم تو کلاسهای مهارت اجتماعی، فن بیان و کلا هر کلاسی که اعتماد به نفس شما را بالا می بره شرکت کن، حتی هنری، زبان، هر چی! اطلاعات عمومیت را بالا ببر که تو جمع بتونید اظهار نظر کنید، کم کم شروع کنید موفق میشید، اگر رو در رو سختتونه، اول پشت تلفن تمرین حرف زدن کنید ، صداتون را ضبط کنید و گوش بدید، بلند بلند جلو آینه تمرین کنید ، اعتماد به نفس داشته باشید، خودتون فقط میتوانید به خودتان کمک کنید باید بخواهید