2777
2789
عنوان

دوفاستون

50 بازدید | 7 پست

سلام خانوما کسانی ک تجربه خوردن دوفاستون دارن لطفا راهنمایی کنن..امروز شک دارم ک ممکنه دوتا دوفاستون خورده باشم، الان ی جوریم حالت تهوع دارم شکمم درد میکنه، کسی تجربه ای داره؟ اگر دوتا خورده باشم چیزی نمیشه؟

من دوفامد می‌خوردم 

نترس چیزی نمیشه بعضی دکترا به جای ماهی ده روز شبی یه دونه ،ماهی پنج روز شبی دوتا تجویز میکنن 

چون هورمونیه تهوع و دل درد گرفتی 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوفامد می‌خوردم نترس چیزی نمیشه بعضی دکترا به جای ماهی ده روز شبی یه دونه ،ماهی پنج روز شبی دوتا ...

مآهی قبلی خوردم خوب بودم نمیدونم الان چرا اینجوری شدم بنظرتون لازمه قطع کنم خوردنش رو؟

مآهی قبلی خوردم خوب بودم نمیدونم الان چرا اینجوری شدم بنظرتون لازمه قطع کنم خوردنش رو؟

اگه دکتر تجویز کرده سرخود قطع نکن

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.