2777
2789
عنوان

مژگان کثافت

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز داشتم فیلم قصرشیرین رو میدیدم حامد بهداد بازی کرده بود مزگان و جواد بچه مهندس ۱ بازی کرده بودن خواهر برادر بودن 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

ولی مژگان عقل داشت وبه ی پاپتی مثل جوادمحل ندادوالکی گفت من هیچی یادم نیسووقتی دیدبه جایی رسیده رفت ...

حالا خودشم اصل ونسبی نداشت مژگان 

بیچاره جواد بهش میگی پاپتی !!! از بچگیش باهوش بود 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

حالا خودشم اصل ونسبی نداشت مژگان بیچاره جواد بهش میگی پاپتی !!! از بچگیش باهوش بود

به هرحال عقل داشت پی دوست بازی نموندمثل رسول ورفت پی خوشبختیش

جواد ۱۴ساله پاپتی بوددیگه

بعدکه دید مهندس شدوپول ازش درمیاد خوشش اومد

به هرحال عقل داشت پی دوست بازی نموندمثل رسول ورفت پی خوشبختیشجواد ۱۴ساله پاپتی بوددیگهبعدکه دید مهند ...

ما به بچه پرورشگاهی نمیگیم پاپتی کلمه درستی نیست

منظورم بی پول وبیکارو...

دیگه بچه ۱۴ ساله پولش کجا بود 

دیگه بچه ۱۴ ساله پولش کجا بود

به هرحال مژگان وخانوادش فک میکردن ازکسی که تواون شرایط بزرگ میشه چیزی ازآب درنمیاد مثل دورازجون سگ زدنش وانداختنش بیرون

بعدکه دیدن نخبه ومهندسه خوششون اومد

به هرحال مژگان وخانوادش فک میکردن ازکسی که تواون شرایط بزرگ میشه چیزی ازآب درنمیاد مثل دورازجون سگ ز ...

البته مزگان گفت منتطرت میمونم بیا پیشم قول وقرار گذاشت نمیخاست پسش میزد اما خب موذی بود از اول

البته مزگان گفت منتطرت میمونم بیا پیشم قول وقرار گذاشت نمیخاست پسش میزد اما خب موذی بود از اول

هربار براش ی سن انتخاب کردن

اول گفتن ۱۸سالت شد که رفتن امریکاوشماره الکی دادن

هربار سر دوندنش

مژگان کلاپولکی بود 

جواد کل عمرش به فکراون بود

ولی مژگان کلافراموشش کرد

البته کارش درست بود

هربار براش ی سن انتخاب کردناول گفتن ۱۸سالت شد که رفتن امریکاوشماره الکی دادنهربار سر دوندنشمژگان کلا ...

مژگان هم از پدر مادرش میترسید مگه ندیدی گفت اختیار دست اوناس 

مژگان هم از پدر مادرش میترسید مگه ندیدی گفت اختیار دست اوناس

نه منظورم ازاولشه

به فکرجوادنبود بمونه پرورشگاه

رفته وگفت تنهانییتم وخانواده دارم

امارسول خنگ بخاطرجوادخودشوبدبخت کرد