2777
2789
عنوان

چکار کنیم که جنسیت نوزاد پسر شود

166 بازدید | 13 پست

رعایت موارد زیر تا حدودی میتونه تاثیرگذار باشه:

۱. زمان‌بندی تخمک‌گذاری (روش شتلز):

طبق این روش، اسپرم حامل کروموزوم Y (برای پسر) سریع‌تر حرکت می‌کند اما عمر کوتاه‌تری دارد. بنابراین، نزدیکی در نزدیکی زمان تخمک‌گذاری (روز تخمک‌گذاری یا یک روز قبل از آن) ممکن است شانس پسردار شدن را افزایش دهد. برای تشخیص زمان دقیق تخمک‌گذاری می‌توانید از کیت‌های تخمک‌گذاری یا نمودار دمای پایه بدن استفاده کنید.

۲. رژیم غذایی:

برخی مطالعات پیشنهاد می‌کنند که رژیم غذایی مادر می‌تواند بر جنسیت تأثیر بگذارد. برای افزایش احتمال پسردار شدن، توصیه شده است:

مصرف غذاهای غنی از پتاسیم و سدیم (مثل موز، سیب‌زمینی، و گوشت قرمز).

کاهش مصرف کلسیم و منیزیم (مثل لبنیات). این نظریه علمی قوی ندارد، اما برخی آن را امتحان می‌کنند.

۳. محیط واژن:

اسپرم Y در محیط قلیایی‌تر بهتر عمل می‌کند. برخی معتقدند تغییر pH واژن با رژیم غذایی یا دوش واژینال (با محلول‌های قلیایی مثل جوش شیرین) می‌تواند شانس پسر شدن را افزایش دهد، اما این روش ممکن است خطراتی برای سلامتی داشته باشد و توصیه نمی‌شود مگر تحت نظر پزشک.

شما تجربه‌تون چیه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ربطی به زن نداره .ابو علی سینا هم  میگه پدر باید میل جنسی قوی داشته باشد و گرم مزاج باشد .آلت تناسلی دراز داشته باشد تا به دهانه رحم برسد .زن باید به طرف چپ بخوابد .مرد باید کاسنی مصرف کند (جهت زیاد شدن سرعت اسپرم و پاک سازی کل بدن ).در آخر هر چه خدا بخواهد همان می‌شود ولی این ها از نظر علم پزشکی امکان رو زیاد می کنند 

من آنقدر منیزیم و کلسیم بدنم پایین بود که پا درد شدید گرفتم و تا قرص منیزیم خوردم خوب شدم ولی بچم دختر شد.

همسرت خیلی مهمه زن مهمه ها ولی فقط اینکه بدنش قلیایی باشه ولی قدرت اسپرم مهمتره بگو بره آزمایش بده

هر چی خدا بخواد

متولدین پسر بشدت کاهش پیدا کرده، توی اطرافیان خودت ببین، اثرش اینه که دیگه کسی در آینده نمیتونه امنیتت رو تامین کنه، خدا کاملا، تاکید مکنم کاملا اختیار را به بندگان خودش تفویض کرده، کسی که میگه هرچی خود بخواد یا یه فرد عامی و کم سواد هست یا کسی که میخواد از خودش سلب مسئولیت کنه

هرچی قسمت باشه ما نمونه داشتیم همه کار کرد کلی دکتر و...ولی بچه سوم دختر شد بعد ۲۵ سال یهو ناخواسته ...

مادر منم داداشم وقتی باردار شد که پدرم پنجاه سالش بود و مریض و خودش هم در شرف یائسگی .ولی اوج جوانی من و خواهرم دنیا آورد .این نظریه که والدین پسر گرم مزاج و سالم هستن رو رد کرد 

متولدین پسر بشدت کاهش پیدا کرده، توی اطرافیان خودت ببین، اثرش اینه که دیگه کسی در آینده نمیتونه امنی ...

بدون ها پسرها امنیت تامینه دیگه 😂غصه چیو بخوریم .همین که نسلشون منقرض شه جنگ های دنیا هم تموم میشه همه چیز صلح و صفا میشه ولی ما از این شانس ها نداریم 😂 دوست من پشت سر هم چهار تا پسر آورد ،خاله مامانم هفت تا .دختر دار نمیشن

متولدین پسر بشدت کاهش پیدا کرده، توی اطرافیان خودت ببین، اثرش اینه که دیگه کسی در آینده نمیتونه امنی ...

تو تلاش بکن ببین میتونی تغییر بدی قضیه رو 

آنقدر به خودت مطمئن نباش

درسته پسر دوس داری قبول 

ولی اینکه فکرکنید تو دیکه با خوردن دو تا خوراکی و ... پسر بدنیا میاری اشتباهه چه تعداد افراد رو همینجا میشناسم خیلی تلاش کردن ۵۰ درصد به نتیجه رسیدن ۵۰ تا هیچی 

پس یه طرف قضیه احتمال که حالا دوستمون میگه هر چی خدا بخواد

مادر منم داداشم وقتی باردار شد که پدرم پنجاه سالش بود و مریض و خودش هم در شرف یائسگی .ولی اوج جوانی ...

دقیقا 

دوست منم یه دوره سر کار بود اصلا نه غذای درستی همش تخم نرع خودشو شوهرش 

آنقدر وقتش پر بود شاید باورت نشه دیر به دیر میرفت حمام 

پسر دوست داشت چون یه دختر داشت ولی داشت یائسه میشد و همسرشم کلا مشکل داشت ولی در اوج ناباوری خودش بچه اش پسر شد 

هی مرفت سونو میدید پسر میگفت باعث چطوری شده

من عاشق گرمیجاتم دوتا بچه اولم دختر بودن ی مدت از تعریق زیاد زنداداشم گفت گرمیجات نخور و اصلا نخوردم و شیرینیجات کلا حذف کردن بخاطر رژیم .شوهرم پاییزا معمولا صبحانه گردو و عسل یا خرما و گردو و ارده میخوره اتفاقی باردار شدم بچه پسر شد 

یعنی من سردیجات خوردم شوهرم گرمیجات.

ویتامین دی به شدت پایین بود ۷بودم واسه پسرم دکتر گفت رعایت نکنی میشه پوکی استخوان

من آنقدر منیزیم و کلسیم بدنم پایین بود که پا درد شدید گرفتم و تا قرص منیزیم خوردم خوب شدم ولی بچم دخ ...

در واقع هم زن و هم مرد در تعیین جنسیت نقش دارن، ولی عامل اصلی خود اسپرم مرده چون اسپرم یا X هست یا Y.

🔹 چند نکته علمی در مورد حرفت:

1. بدن زن (محیط رحم و واژن)

درست گفتی، اگر محیط قلیایی‌تر باشه، احتمال زنده موندن اسپرم Y (پسرساز) بالاتر میره.

اگر محیط اسیدی‌تر باشه، اسپرم X (دخترساز) مقاوم‌تره و احتمال دختر بیشتر میشه.

کمبود کلسیم و منیزیم → معمولاً بدن رو به سمت اسیدی می‌بره، که این هم می‌تونه در افزایش احتمال دختر نقش داشته باشه.

2. قدرت و کیفیت اسپرم مرد

اسپرم Y (پسرساز) ظریف‌تر و حساس‌تره، سریع می‌رسه ولی زودتر هم از بین می‌ره.

اگر اسپرم مرد ضعیف باشه یا تحرکش کم باشه، احتمال اینکه اسپرم X (مقاوم‌تر) به تخمک برسه بیشتر میشه → دختر.

به همین دلیل آزمایش اسپرم (Semen Analysis) خیلی مهمه. باید تعداد، تحرک، و شکل اسپرم بررسی بشه.

3. جمع‌بندی

سلامت و تغذیه زن → روی محیط رحم و قلیایی/اسیدی بودن اون اثر می‌ذاره.

سلامت و کیفیت اسپرم مرد → تعیین می‌کنه کدوم اسپرم (X یا Y) شانس بیشتری داره.

برای احتمال بالاتر پسر، هر دو عامل باید با هم کار کنن:

زن بدن قلیایی‌تر + رژیم غذایی مناسب.

مرد اسپرم با تح

رک و کیفیت بالا (به‌خصوص اسپرم Y).

بذار برات یک چک‌لیست کامل و عملی برای مرد بگم تا هم کیفیت کلی اسپرم بالا بره، هم شانس اسپرم Y (پسرساز) بیشتر بشه:

---

🔬 آزمایش‌های مهم برای مرد

1. Semen Analysis (آنالیز اسپرم)

تعداد (Count) → بالاتر از ۱۵ میلیون در هر میلی‌لیتر خوبه.

تحرک (Motility) → بالای ۴۰٪ مناسب.

شکل طبیعی (Morphology) → بالای ۴٪ طبق معیار WHO.

2. هورمون‌ها (در صورت مشکل در اسپرم)

تستوسترون، FSH، LH، پرولاکتین.

---

🥗 تغذیه و مکمل‌ها برای تقویت اسپرم Y

روی (Zinc) → در گوشت قرمز، تخم مرغ، آجیل. (افزایش تستوسترون و کیفیت اسپرم)

سلنیوم → در ماهی، تخم‌مرغ، گردو برزیلی. (تقویت تحرک اسپرم Y)

ویتامین C و E → آنتی‌اکسیدان قوی برای جلوگیری از آسیب DNA اسپرم.

L-Carnitine → مکملی که به بهبود تحرک اسپرم خیلی کمک می‌کنه.

منیزیم و پتاسیم → برای متابولیسم انرژی اسپرم.

پرهیز از الکل، دخانیات و فست‌فود (همگی کیفیت اسپرم Y رو شدیداً پایین میارن).

---

🏃‍♂️ سبک زندگی

ورزش منظم (به‌ویژه هوازی + وزنه سبک) → افزایش تستوسترون طبیعی.

خواب کافی (۷–۸ ساعت) → کم‌خوابی اسپرم رو ضعیف می‌کنه.

کاهش استرس → استرس زیاد تعادل هورمونی رو به هم می‌زنه.

اجتناب از گرما → لپ‌تاپ روی پا، سونا، لباس تنگ → کیفیت اسپرم رو کم می‌کنه.

---

🕒 نکته زمان‌بندی

چون اسپرم Y سریع‌تره اما ضعیف‌تر، نزدیکی باید نزدیک به تخمک‌گذاری زن انجام بشه.

یعنی یا همون روز تخمک‌گذاری یا نهایتاً ۲۴ ساعت قبلش.

---

✅ پس: زن باید بدنش رو کمی قلیایی‌تر کنه + مرد باید کیفیت اسپرم Y رو تقویت کنه + زمان‌بندی درست = بالاترین شانس برای پسر.