2777
2789
عنوان

خانومانه

2012 بازدید | 15 پست

میگم همه مارک لوازم ارایش میپرسن

ولی به نظرتون من چی بزنم به پوست صورت و بدنم که انقدر خوب بشه که ارایش نخواد؟

۲۰سالمه

ی کمم جوش و جای جوش دارم

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

هفته ای یه بار اسکراب
روتین شبانه فراموش نشه(هر شب قبل از خواب اگه آرایش داری با آرایش پاک کن صورتتو تمیز کن در مرحله ی بعد چه آرایش داشته باشی چه نداشته باشی باید صورتت رو با شوینده مخصوص بشوری.. بعد از شستن صورتت از تونر یا گلاب استفاده کن... در نهایت آبرسان هم به صورتت بزن و بخواب)
اگه صورتت چربه هر صبح با شوینده مخصوص صورتت رو بشور و اگه چرب نیست با آب خالی بشور و آبرسان استفاده کن
ضدآفتاب فراموش نشه
هفته ای یک تا سه بار میتونی از ماسک های ورقه ای استفاده کنی
برای جوش یا جای جوش هم میتونی از سرم های مخصوص یا از ماسک های خونگی استفاده کنی
فقط به این نکته توجه کن برای استفاده از ماسک های خونگی یه تست روی یه قسمت کوچیک از بدنت انجام بده که خدای نکرده حساسیت نداشته باشی
اگه خواستی بگو یه سری ماسک های خونگی و صنعتی بهت معرفی میکنم

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ای یه بار اسکراب روتین شبانه فراموش نشه(هر شب قبل از خواب اگه آرایش داری با آرایش پاک کن صورتتو ...

خیلی زیاد ممنون

لطف میکنی اگه ماسک صنعتی بهم معرفی کنی

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

خیلی زیاد ممنون لطف میکنی اگه ماسک صنعتی بهم معرفی کنی

ماسک های ورقه ای نیچر ریپابلیک ماسک های خوبی هستن
ماسک های فریمن هم ماسک های خوبی هستن... من ماسک شکر سیاه و زغال... کانی دریایی... خاک رسی نعناع و لیمو... خاک رسی جو و آووکادو... ماسک خیار رو از این برند استفاده کردم قبل از اینکه تیوپی بخری میتونی مسافرتیشون رو بخری که چند بار مصرفه اگه راضی بودی تیوپیش رو بعد خریداری کن

ماسک های ورقه ای نیچر ریپابلیک ماسک های خوبی هستن ماسک های فریمن هم ماسک های خوبی هستن... من ماسک ش ...

عزیزم خودت از این ماسکا استفاده کردی تابحال؟حدود قیمتش چطوریه؟

بعد اینکه پوستت الان چطوره؟  من پوستم بدددد نیس ولی همیشه حسرت ی پوست صاف و خیلی قشنگ رو دارم

عزیزم خودت از این ماسکا استفاده کردی تابحال؟حدود قیمتش چطوریه؟ بعد اینکه پوستت الان چطوره؟   ...

خانومی خودم از این ماسک ها استفاده کردم و راضی بودم
ولی یادت باشه ماهی یکی دو تا جوش بزنی عادیه پس فکر نکن با رسیدگی به پوست دیگه هیچوقت جوش نمیزنی... البته یه عده هستن ژنتیکی صورت صاف و بدون لکی دارن اما اکثرا با رسیدگی تلاش میکنن پوست خودشون رو به بهترین شکل ممکن نگه دارن
ماسک های ورقه ای خیلی خوبه ولی مشکلش اینه که یه بار مصرفه هفته ای یک تا دو بار بذاری رو صورتت و همیشه تکرار کنی برای پوستت خوبه.... آبرسان حتما هر روز استفاده کن... ضد آفتاب به هیچ عنوان فراموش نشه... هفته ای یه بار حتما صورتت رو اسکراب کن
ماسک های مسافرتی فریمن خفت هشت هزار تومنه که من چهار پنج بار از هر کدومش استفاده میکنم... تیوپی هاش دونه سی و خورده ای هست که تا چند سال کارت رو راه میندازه
ماسک های ورقه ای از شش هفت هزار تومن شروع میشه میره به بالا من خودم چند ماه پیش برام هفت هزار تومن در اومد الان نمیدونم قیمتش چنده
پوستم خوبه بد نیست... خدا رو شکر بهتر از سابقه
سعی کن زیاد پوستت رو دستکاری نکنی... من یه مدت هر روز ماسک میذاشتم... مخصوصا ماسک خونگی بعد پوست صورتم خیلی حساس شده بود... سعی کن هفته ای یکی دو بار ماسک خونگی بذاری... یه بار ماسک ورقه ای.. یه بار هم اسکراب... همیشه هم آبرسان و ضد آفتاب بزن... همین

خانومی خودم از این ماسک ها استفاده کردم و راضی بودم ولی یادت باشه ماهی یکی دو تا جوش بزنی عادیه پس ...

خیلی ممنون عزیزم

خانومی خودم از این ماسک ها استفاده کردم و راضی بودم ولی یادت باشه ماهی یکی دو تا جوش بزنی عادیه پس ...

عزیزم خیلی خیلی ممنونم ک وقت گذاشتی و جواب دادی

ببخشید ک بازم وسال میپرسم هروقت تونستی لطفا جواب بده  چون تجربه داری دوس دارم از خودت بپرسم  

من 18 سال و خرده ای هستم.لازمه از الان ابرسان استفاده کنم ب نظرت؟اگ اره ی مارک خوب ک راضی بودی معرفی کن لطفا

ضدافتاب چی؟هرکی ی چیزی میگه اخه...خیلی از مارکای گرون و معروف رو بازم اینجا میگفتن ک راضی نبودن..مشکل قیمتشم نیس...

ی عالمه ممنونم ازت  

عزیزم خیلی خیلی ممنونم ک وقت گذاشتی و جواب دادی ببخشید ک بازم وسال میپرسم هروقت تونستی لطفا جواب بد ...

سلام عزیزم
خانومی قبل از هر چیز باید بگم که سن هر فرد متفاوت با سن پوست اون فرده
مثلا ممکنه یه نفر سی سال داشته باشه ولی پوستش اونقدری فوق العاده باشه که نیازی به خیلی از ماسک ها و سرم ها نداشته باشه و از طرفی ممکنه شخصی 18 ساله باشه و پوستش از نوعی باشه که نیاز بیشتری به مراقبت و رسیدگی داشته باشه... پس هیچوقت به این حرف که میگن چون 18 سالته باید از فلان چیز استفاده نکنی توجه نکن... باید ببینی پوستت به چه چیزی نیاز داره
از این حرفا که بگذریم باید بگم آره خانومی با اینکه 18 سالته نیاز به آبرسان و ضدآفتاب داری... هر پوستی چه چرب باشه چه خشک چه مختلط نیاز به آبرسان داره... من بهت پیشنهاد میکنم رو مارک خاصی تمرکز نکنی ممکنه یه آبرسان به پوست یه نفر سازگار باشه ولی با پوست شخص دیگه ای ناسازگار اما اگه قرار باشه مارک خاصی رو بهت پیشنهاد کنم میتونم آبرسان کلینیک رو بهت معرفی کنم که آبرسان خوبیه اما قیمتش بالاست... اگه با قیمت پایین تر بخوام بهت معرفی کنم آبرسان سنت ایوز هم خوبه هم حجم زیادی داره هم مقرون به صرفه هستش... من استفاده میکردم راضی بودم... ضدآفتاب هم اونچه که فعلا مدنظرمه اوسرین هستش
گرونی یا ارزونی نشونه ی بد یا خوب بودن محصول نیست گلم... اگه هم شک داری که یه ضدآفتابی رو پوستت خوب میشینه یا نه میتونی قبل از خرید از داروخونه یا اون فروشگاه خواهش کنی سمپل اون محصول رو بهت بدن یا بهت بفروشن تا اگه با پوستت سازگار بود بعد بری در ابعاد بزرگتر خریداری کنی... امیدوارم حرفام بدردت خورده باشه خانومی

هفته ای یه بار اسکراب روتین شبانه فراموش نشه(هر شب قبل از خواب اگه آرایش داری با آرایش پاک کن صورتتو ...

سلام عزیزم

کانی های دریایی فریمن رو گرفتم عالیه

ی دنیا ممنونم ازت

حالا به نظرت من که پوستم چربه 

و جوش میزنم(۲۰سالمه)

چه مارکی خوبه واسه ابرسان که بگیرم؟و قیمتش چطوره؟

سلام عزیزم خانومی قبل از هر چیز باید بگم که سن هر فرد متفاوت با سن پوست اون فرده مثلا ممکنه یه نفر ...

ی سوالی که برام خیییلی مهمه اینه که

من هر بار که صورتمو میشورم

دیگه هیچی به دور چشام نمیزنم!

این واسه دور چشام ضرر نداره

که چروک شه مثلا؟

اخه ۲۰سالگی واسه استفاده از کرم دور چشم خیلی زوده

سلام عزیزم کانی های دریایی فریمن رو گرفتم عالیه ی دنیا ممنونم ازت حالا به نظرت من که پوستم چربه&n ...

سلام عزیزم
خوشحالم که راضی هستی
قبل از هر چیزی باید بهت بگم خیلی از محصولات حتی خوب ممکنه به بعضی از پوست ها سازگار نباشه پس نمیشه گفت اگه من از چیزی استفاده کردم و راضی بودم صد در صد بقیه هم از همون محصول راضی خواهند بود به هر حال بر طبق تجربه ای که دارم راهنماییت میکنم و امیدوارم بدردت بخوره
خانومی آبرسان کلینیک مخصوص پوست چرب خیلی خوبه و البته قیمتش بالاست
آبرسان سینت ایوز هم من استفاده کردم و ازش راضی بودم پوست منم مختلط رو به چربه که خدا رو شکر باهاش جوش نزدم قیمت این ابرسان مناسبه
یه ژل آلوئه ورا هم هست از مارک نیچر ریپابلیک... کره ای هستش خیلی تعریفش رو شنیدم که البته فقط میتونی از پیج ها سفارش بدی اونم آبرسان فوق العاده ای هستش

ی سوالی که برام خیییلی مهمه اینه که من هر بار که صورتمو میشورم دیگه هیچی به دور چشام نمیزنم! این ...

خانومی وقتی میبینی چین و چروکا دارن ظاهر میشن کم کم باید بری سراغ کرم دور چشم اما موضوع اینه بعضیا از قبل پیش گیری میکنن و از کرم دور چشم برای جلوگیری از چین و چروک استفاده میکنن.. این یه چیز سلیقه ای هستش... دوست داشته باشی میتونی برای زیر چشمت از کرم دور چشم استفاده کنی... زیاد حساسیت به خرج نده...  یادت باشه وقتی ماسک میذاری چه خونگی چه صنعتی دور چشمتو نزنی... وقتی میخوای زیر چشمت رو آرایش کنی به هیچ عنوان کرمی که میمالی به دور چشمت رو نکش بلکه باید به حالت ضربه ای عمل کنی اینکه زیر چشمت رو بمالی یا بکشی باعث چین و چروک میشه... تا اونجایی که من میدونم شستشو و کرم نزدن بعدش باعث چین و چروک نمیشه ولی یادت باشه کلا نباید زیاد پوستت رو بشوری... از روزی دو بار سعی کن بیشتر نشه... به نظر من به جای اینکه کرم  خاصی برای زیر چشمت استفاده کنی هفته ای یه بار سیب زمینی خام رو حلقه حلقه کن به مدت ده دقیقه تا یه ربع بذار زیر چشمت... خیلی مفیده هم برای سیاهی های زیر چشم هم چین و چروک کاربرد داره

خانومی وقتی میبینی چین و چروکا دارن ظاهر میشن کم کم باید بری سراغ کرم دور چشم اما موضوع اینه بعضیا ا ...

خیلی ممنون عزیزمممم