2821
2789
عنوان

رفیقم رل زد😭💔

156 بازدید | 11 پست

رفیق دو سالم رل زد 💔 کاش وارد رابطه نمیشد 

اولین بارشه، کاش اصلا این بار هم نمیشد ما تازه ۱۷ سالمون کنکور قراره بدیم کلا وارد رابطه احساسی شدن ریسک بزرگیه تو این دوسال سرنوشت ساز زندگی . علاوه بر اون احساس میکنم منو فراموش میکنه، یا سر اون پسره منو ول میکنه💔وقتی فهمیدم حس بدی بهم دست داد احساس کردم اون پاکی و معصومیت رو از دست داد ، شوکه شدم یچیزی تو دلم خالی شد 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه دوستیتون واقعی بوده باشه و واقعا دوستت داشته باشه با هزار نفر هم رل بزنه و سرش شلوغ بشه بازم تو رو فراموش نمیکنه ولی اگه صرفا به خاطر اینکه تنها نباشه و وقتش بگذره با تو بوده پس مطمئن باش کات میکنه باهات.

اگه دوستیتون واقعی بوده باشه و واقعا دوستت داشته باشه با هزار نفر هم رل بزنه و سرش شلوغ بشه بازم تو ...

اینجکر دختری نیس 

فقط نگرانشم

نمیخوام چیزیش بشه

میترسم پسره عوض کنه

اینجکر دختری نیس فقط نگرانشمنمیخوام چیزیش بشهمیترسم پسره عوض کنه

تو یکی دوبار راهنماییش کن ولی اگه گوش نکرد زیاد دخالت نکن چون فکر میکنه از رو حسادت داری بهش گیر میدی. چون خودم تجربه کردم اینو