2777
2789
عنوان

مامان بچه های کلاس اولی میشه بیاین

635 بازدید | 54 پست

من پسرم امسال میره کلاس اول فردا قراره بریم برای خرید وسایلش

میشه کلا از هر چیزی که تجربه دارین بهم بگین 

چه چیزایی رو حتما براش بگیرم لازمش میشه

معلمشون هنوز مشخص نشده که بدونم اصلا لیست میده مثل پیش دبستان برای وسایل یا نه 

در رابطه با برخورد با معلمش ، بقیه مادرا و کلا کلاس اول یکم راهنماییم میکنین؟ 

من تجربه اولمه هیچی نمیدونم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای جونم لونه زنبوری من میخواد بره کلاس اول

عزیزدلم لیست میدن فعلا نخر 

در ارتباط با مامانها دوری و دوستی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم تجربه اومه

فعلا دوتا دفتر و یک نقاشی و مداد و تراش و پاککن و جامدادی و بطری و مداد رنگی با مداد قرمز براش گرفتم کیفم داره 

مکتظرم ببینم معلمش چی میگه اگه بازم لازم داشت میخرم

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه میخوای فعلا کیف و قمقمه و ظرف غذاشو بخر تا بقیه وسایلشو لیست بدن، اینا واجبن 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

معمولا مدرسه لیست میده ولی واجب ها ایناست

مداد سه گوش مشکی و قرمز

پاک کن 

تراش مخزن دار

مدادرنگی 

دفتر مشق

دفتر نقاشی

چینه 

چوب خط

خط کش با اشکال هندسی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

احتمالا معلمش لیست میده فعلا چیزی نخر

دفتر ها رو با رنگ مشخص میکنن تا بچه ها راحت تر باشن

اما مداد و جامدادی و اینا رو میتونی بخری

بعضی معلم ها اجازه نمیدن وسایل فانتزی سر کلاس ببرن 

قمقمه هم دقت کن آب نده

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
لیست میدن معلماصبرکنید

حالا به جز اون لیست برای روز اول که دست خالی نباشه چی بگیرم؟ همون دفتر نقاشی و اینا کافیه براش؟

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

منم مثل شما  امسال دخترم کلاس اول میره فعلأ چیزی نگرفتم براش 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞