2789
عنوان

خیانت پدرم

280 بازدید | 21 پست

بچه ها چندساله پدرم خیانت میکنه به مامانم 

مامانم بارها دعوا کردع زنگ زده به اون زن فحش دادع اما زنع ول‌کن نیست پدرم اگع مامانم چیزی بگع دعوای حسابی درست میکنع در حدی اون زن و میخواد که مامانم و بخاطرش کتک زد مامانم شرایط طلاق نداره نمیتونه طلاق بگیره شوهر اون زن هم خبر نداره اون زن هر روز پیام میدع به بابام حتی رابطه جنسی باهم داشتن چیکار کنیم بع نظرتون 

یک بار چندسال پیش به اون مرد زنگ زدیم باور نکرد زنش خیانت میکنه همه طرف بابامن خانواده پدریم از خداشونه بابام بره زن بگیره چیکار کنیم 

ما فقط چندتا عکس ...از اون زن داریم می‌ترسیم چیکار کنیم ؟؟

نمیتونیم دست برداریم چون بابام روانیمون کردع 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اقدام نداشته اصلا مامان تون چرا؟ باباتون خونه وماشین ملک نداره؟ 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اقدام نداشته اصلا مامان تون چرا؟ باباتون خونه وماشین ملک نداره؟

چه اقدامی من 20 سالمه خواهر و برادر کوچیک تر دارم مامانم برا آبروی ما هیچ کاری نمیکنه جون بابام آدم نرمالی نیست 

بنظرم برو عکسارو به شوهرش نشون بده وقتی زنه حالیش نی اینکاری که داره میکنه نه آینده داره نه چیزی و فقط داره تر میزنه به روح و روان چند تا آدم پس باید برید هر مدرکی داری به شوهرش نشون بدی.

بنظرم برو عکسارو به شوهرش نشون بده وقتی زنه حالیش نی اینکاری که داره میکنه نه آینده داره نه چیزی و ف ...

شماره شوهرش و گم کردیم که بخوام عکسارو براش بفرستم 

نمیتونم برم بهش نشون بدم بعد اگه اسمی ازم ببره بابام مارو زنده نمیزاره 

شماره شوهرش و گم کردیم که بخوام عکسارو براش بفرستم نمیتونم برم بهش نشون بدم بعد اگه اسمی ازم ببره با ...

به نظرم چاره ای نیس باید شماره رو پیدا کنی و به صورت ناشناس بفرستی مثلا بگو یکی از دوستات اینکارو انجام بده

به نظرم چاره ای نیس باید شماره رو پیدا کنی و به صورت ناشناس بفرستی مثلا بگو یکی از دوستات اینکارو ان ...

شمارشو پیدا کنم جز تلگرام برنامه ای هس که نتونن پیدام کنن؟

چه اقدامی من 20 سالمه خواهر و برادر کوچیک تر دارم مامانم برا آبروی ما هیچ کاری نمیکنه جون بابام آدم ...

خب اقدام شکایت بابت خیانت نداشته باشه تعحبه از مامان تون بدون هیچ اقدامی ،اقدامات دیگ توقیف اموال ماشین بگیره برای مهریه اش نفقه اجرت المثل تا بعد محاله ک باباتون بخواد پای کج برداره 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

به هرحال ما انسانیم و باید از حقمون دفاع کنیم نه که بشینیم و فقط آزار و اذیت اطرافیانمون رو ببینیم .

خیانت کار از گرفتن خق حقوق گذشته نجات شرف یک آدم هست با اقدام داشتن اون آدمه خیانتکار ب خودش میاد اصلاح میکنه خودش ،ولی هیچ اقدام نداشتن!!

شماره شوهرش و گم کردیم که بخوام عکسارو براش بفرستم نمیتونم برم بهش نشون بدم بعد اگه اسمی ازم ببره با ...

زنده نمیزاره!! محالات هست شما یک اقدام داشته باشین اگ تونست صداش ببره بالا بعد بیان تاپیک بزن