2777
2789
عنوان

تکرر ادرار تکرر ادرار

134 بازدید | 14 پست

برای تکرر ادرار چه قرصی بخورم نمیخام برم دکتر چون چندماه پیش برای کلیه عفونت ادراری و... آزمایش سونو رفتم گفتن هیچیت نیست تا حالا تکرر ادرار گرفتید چیکار کردید؟ و اینم بگم مال من از سردی هست از دیشب تا خود صبح رفتم  دستشویی الانم که باز شب شد شروع شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین مشکل  رو دارم به نظرم ممکنه از استرس هم باشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من خیلی آدم استرسیم خیلی استرس و اضطرابم بالاست

فقط باید فکرت آزاد کنی در پیاده روی کنی موسیقی گوش من هر کاری لذت ببری بکن اینم بگم گاهی ممکن قند نداشته باشی ولی چون بخاطر مصرف شیرینی جات داری  هورمون انسولین(هورمون قند ) و به دنبالش هورمون کورتیزول(استرس) می‌ره بالا پس تو تکرار ادرار میگیری سعی کن کارهایی ارومت می‌کنه بکنی که هورمون کورتیزول بیاری پایین من که نصف شبا تکرر دارم نزدیک هشت سال مشکل بیخوابی دارم بخاطر تکرر ولی دکتر میگه چیزی نیست مصرف قند شیرینی جات محدودکن. مثل برنج نان قند شکر نوشابه هر چیزی داخلش کربوهیدراته