2777
2789
عنوان

اشتباه کردم

319 بازدید | 22 پست

بایکی چندسال تورابطه بودم جلو نیومد بعدش خیانت کردم بایکی یک سالع هستم الان عذاب وجدان دارم بعد یارو بدرد بخور نیست  پشبمونم چکارکنم   میخام با اولی باشم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فقط خودتو داري تو ي كثافطي ميغلطوني. ببخشيد كه اينقدر رك گفتما. اين كارات اخر و عاقبت نداره

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

هه چ جالب بری امتحان کنی ادمای دیگروووو ببینی بدرد نخورن هیچکی اون نمیشه بعد بخایی برگردی

نمیگم اولی عالیه   حداقل از این بهتره بعدش من پاایندم وسطه وقت براازدواج ندارم زیاد

خب چکارکنم میخاستم ازدواج کنم اولی ٧سال پاش بودم

خب از اول وارد رابطه اشتباه شدي. دوست پسر گرفتن و اين روابط به جايي نميرسه. 

واسه همين حرام و گناهه. 

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

خداکنه بره ایشالا بره

ميره. تو از به خدا بگو كه يك رابطه حرام رو ميخوايي تموم كني و پشيموني. خودش كمكت ميكنه

خب از اول وارد رابطه اشتباه شدي. دوست پسر گرفتن و اين روابط به جايي نميرسه. واسه همين حرام و گناهه.

کاش خدا نسل آدمای سادیسمی مثل تورو از رو زمین برمیداشت خودتون تو شرایط و خانوادهای عقب افتاده و با ذهنهای بسته بدنیا اومدید و با هزااااراان عقده بزرگ شدید حالا میخواید افکار کثیفتونو رو بقیه بالا بیارید هیچکس واسه حرفاتون تره هم خورد نمیکنه بزن به چاک

کاش خدا نسل آدمای سادیسمی مثل تورو از رو زمین برمیداشت خودتون تو شرایط و خانوادهای عقب افتاده و با ذ ...

ساديسمي تويي كه بي چاك دهني. 

عقب افتاده هم تويي بدبخت. برو تو جهل خودت بمون. كي با تو حرف زد كه مثل جسد ميپري وسط. ها؟

ساديسمي تويي كه بي چاك دهني. عقب افتاده هم تويي بدبخت. برو تو جهل خودت بمون. كي با تو حرف زد كه مثل ...

غلط میکنی و گوه میخوری که به دختر مردم میگی کارش حرومه به تو چه وقتی دهنتو باز کنی این زرارو بزنی چهار نفر مثل من محکم بزنن تو دهنت یاد میگیری خفه خون بگیری برو به فکر درمان اون افکار پوسیده و داغونی باش که این همه سال مغزتو تحلیل کرده به جای اینکه کار درسته این دخترو بد جلوه بدی به تو چه چون کسی محل سگ بهتون نمیده حسودیتون میشه دخترای دیگه دوست پسر داشته باشت بدبخت عقده ای

غلط میکنی و گوه میخوری که به دختر مردم میگی کارش حرومه به تو چه وقتی دهنتو باز کنی این زرارو بزنی چه ...

بدبخت عقده اي كه تويي. 

بله كه كارش حرومه. 

تو هم برو اينقدر تو اين حرومي ها از كمبود محبت غرق شو تا به تباهي برسي. عقب مونده كوته فكر جاهل. از پشت كوه اومدياااا. بدبخت