و منی که کلا به برند و اسم مرطوب کننده و ماسک موها اهمیت نمیدم و فقط میرم مغازه لوازم آرایشی بهداشتی میگم یه مرطوب کننده خوب بده
همیشه هم بهتریناش درمیاد از شانسم با اینکه معروفم نیستن 😂
کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست! 1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم 2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه 3. آقایون درخواست ندن ❤️🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمیتوانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)
من نوتروژینا میزدم و بعدش دراماتیکالی کلینیک گرفتم اصلا قابل مقایسه نیستن واتر ژل نوتروژینا ده برابر کلینیک هم آبرسانی میکنه پوست رو و هم اینکه سبک تره و کلا خیلی پوست رو شفاف و سفت میکنه
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
سالی دوتا آبرسان بخرم دونه ۴۰۰ میشه ۸۰۰ گلم با ضدآفتاب و ژل شستشو و تونر و لوازم آرایشی که میگیرم همه شون سالی ۵ میلیون نمیشن شما حساب کن سالی ۵ میلیون به کجا میرسه
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....