2777
2789
عنوان

شوهرم همش تیکه میندازه بهم

228 بازدید | 16 پست

مدتیه شرایط کاریش بهم ریخته قسطم داره...

من تو این مدته گفتم نمیخواد بمن خرجی بدی من خودمم

تازه محل کارمو عوض کردم شاغلم خودم

این مدته خودم کلا خرجی خودمو میدم و از همسرم پولی

نخواستم

همش عصابش خورده بمن محل نمیزاره زیاد /یا تیکه

میندازه مثلا امروز با دوستام رفته بودیم بیرون 

برگشتنه همسرم اومد دنبالمون دوستمم رسوندیم تو ماشین

با دوستم شوخی میکردیم که امروز همه پولامونو

خوردنی خوردیم و رژیم بودیم رژیم شکستو‌ ازین حرفا....

رسیدیم خونه همسرم گفت چیکارا کردین چی‌خریدین

منم گفتم فعلان چیز و فلان چیز

که توش چنتا اکسسوری هم بود که همشم با پول خودم بود

یهو شوهرم تیکه انداخت گفت که جای اینا کاش یکم

بزاری رو پول قسطا

منم گفتم اگه با این یذره پول کارت راه میوفته تا بدم...

این موضوع تمومشد باز سریه چیز کوچیک‌ دیگه حالمو

بد کرد آخرش همش تیکه پشت تیکه

این مدت یکاری کرده که میترسم حتی باش صحبت کنم..

بنظرتون من جایی اشتباه کردم مقصر منم؟

یا بخاطر فشار مالیه اینجوری بد شده بامن

بخاطر فشار مالیه

توقع داره ازت 

فکر کن تو حالت بد باشه شوهرت کاری از دستش بربیاد ولی دریغ کنه و ب فکر خودش باشه

چ حالی میشی؟

اگ درامد نداشتی انتظاری نداش ولی حالا ک داریو نمیدی زورش میاد

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر فشار مالیهتوقع داره ازت فکر کن تو حالت بد باشه شوهرت کاری از دستش بربیاد ولی دریغ کنه و ب فکر ...

حرف شما درست ولی در آمد من اونقدری نیست که بشه

کمک کرد نهایت خرجای من تو امروز شاید۴۰۰بوده باشن

یه جشن داشتیم خودم هزینه همه چیمو دادم

چنروز دیگه نوبت دکتر دارم باز خودم هزینه کردم...خودمم نیاز دارم

اینقدر گرانی شده بیچاره مردها زیر بار خرج وقسط کمر خم کردن شوهر منم این دوماه بعد جنگ خیلی روش فشار اومد حقوقشو نصف ونیمه ریختن قسط هاش عقب افتاد از بانک زنگ میزدن منم دلم سوخت بهش رفتم آخرین تیکه طلامو هم فروختم دادم به اقساط وخرج خونه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

به تو چ ربطی داره فشارمالیش همین که فعلا پول ازش نمیگیری کلاهشو بندازه بالا مشخصه قدرنمیدونه....

دکتر قراره برم خودم پول دادم

جشن بود چن مدت قبل خودم خرجیای خودمو دادم که فشار 

نیاد روش هیچی ازش پول نگرفتم بابت هیچی تو این مدت

قید تفریحمو میزدم خیلی وقتا که برم سرکار بخاطر جشنه نخوام ازش پول بگیرم بازم باهام بد رفتاره سر من خالی میکنه

حرف شما درست ولی در آمد من اونقدری نیست که بشهکمک کرد نهایت خرجای من تو امروز شاید۴۰۰بوده باشنیه جشن ...

اون اینو نمیبینه 

ظاهر قضیه رو میبینه، میبینه خودش تحت فشاره و شریک زندگیش در حال خوشگذرونی

و اینطور برداشت میکنه ک من دارم جون میکنم و زنم بیخیاله 

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
اون اینو نمیبینه ظاهر قضیه رو میبینه، میبینه خودش تحت فشاره و شریک زندگیش در حال خوشگذرونیو اینطور ب ...

حتی اگه زوم کنی میبینی شاید اصلا پولی ام ازت نخاد ولی همینکه ک امروز اون رفتارو(عشق و حال مثلا)دیده بدش اومده

سعی کن ازش مخفی کنی اینجور موقع ها مردا درک نمیکنن فقط میگن قناعت کنی

اون اینو نمیبینه ظاهر قضیه رو میبینه، میبینه خودش تحت فشاره و شریک زندگیش در حال خوشگذرونیو اینطور ب ...

چن مدت بخاطر بد رفتاریاش حالت افسردگی گرفته بودم

بعد چن مدت رفتم بیرون که حالو هوام عوض شه همین..

دکتر قراره برم خودم پول دادمجشن بود چن مدت قبل خودم خرجیای خودمو دادم که فشار نیاد روش هیچی ازش پول ...

همون دیگ بهش یاداوری کن فشارمالی روته پولی نگرفتم که اذیت نشی..👺. پول که نمیدن هیچ پول خودتم خرج کنی زورشون میاد هه😵‍💫

چن مدت بخاطر بد رفتاریاش حالت افسردگی گرفته بودمبعد چن مدت رفتم بیرون که حالو هوام عوض شه همین..

میفهمن؟ن

مردا اگ اینجور چیزو درک میکردن غصمون چی بود 🤣اون الان انتظار داره فقط پا ب پاش ناراحت باشی🤣