2777
2789
عنوان

کاشت مژه

120 بازدید | 17 پست

سلام قبل عید مژه کاشتم  تو مسافرت خیلی هاش کنده شد وبا مژهای اصلیم  میتونم بگم ی چشم کامل خالییییه  شد از مژهام😥😥😥

اون چشم کمی از مژهای که کاشتمو داره اونم  مطمئنم میریزه   چکار کنم  زود رشد کنند مژهام کی رشد میکنن  ی جا گف ۴هفته😑😑الان با مداد بالا چشم سیاه کردم خیلیییی بده کلا ۳۰تا تار مژه  دارم

روغن کرچک بزن موقع خواب عالیه

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔

واقعن کاشت مژه بده؟منم می خواستم انجام بدم ارایشگرم می گف اصلن نمیریزه عالیه اما همه گفتن میریزه اما اون می گفت کار هرکسی نیس اگه یکی باشه که تو کارش استاد باشه عالیه

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي منم يبار كاشتممممم

داااغون شدمممم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
واقعن کاشت مژه بده؟منم می خواستم انجام بدم ارایشگرم می گف اصلن نمیریزه عالیه اما همه گفتن میریزه اما ...

من واسه عید پارسال انجام دادم نریخت مژه  هام ولی راحت نبودم ریمو کردم ولی با ریمو مژه ها یه کم جدا میشه روغن کرچک زدم خوب شد

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔
من واسه عید پارسال انجام دادم نریخت مژه  هام ولی راحت نبودم ریمو کردم ولی با ریمو مژه ...

روغن کرچک که میگن بره تو چشم عفونت میکنه چجوری زدی 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
 روغن کرچک که میگن بره تو چشم عفونت میکنه چجوری زدی 

واسه من عفونت نکرد موقع خواب میزدم تا صبح 

واقعن کاشت مژه بده؟منم می خواستم انجام بدم ارایشگرم می گف اصلن نمیریزه عالیه اما همه گفتن میریزه اما ...

خو دروغ میگه کی میگه ماستم ترشه.ماشالله همه خیاط و ارایشگرا هم استادن

دیر اومدی نخواه زود برو