2777
2789
عنوان

امیدوارم بمیرم

187 بازدید | 17 پست

هیچ چیز دیگه خوشحالم نمیکنه

۱۹ سالمه و همه دوستامو از دست دادم

همه اطرافیانم رو از دست دادم

کنکور هم قبول نشدم و باید تو تنها ترین حالت خودم بشینم بخونم برا کنکور 

کاش بمیرم ، هیچکس قدر خوبی کردنام رو ندونست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موقع ماه گرفتگی آرزوی بد کردی حتما میگیره 

رسما بیچاره شدی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الان بهترین فرصته که بشینی درستو بخونیدوستات اگه خوب بودن کنارت میموندن

حتی کسی هم که ادعاش میشد با همه خوب بوده منو قضاوت کردش 

لعنت به کسایی که احساس ناکافی بودن دادن به من

حتی کسی هم که ادعاش میشد با همه خوب بوده منو قضاوت کردش لعنت به کسایی که احساس ناکافی بودن دادن به م ...

ولش کن عزیزم اگه واقعا تو رفتار خودت هیچ مشکلی نبوده اصلا قضاوت دیگران برات مهم نباشه. به خودت و زندگیت و آیندت فکر کن. این دوست میره اون یکی میاد. چیزی که برات میمونه تلاش خودت برا آیندته. درستو بخون بتونی نتیجه خوبی بگیری آیندتو بسازی زیاد وقتتو برا دوستات هدر نده. 

من دو برابر شما سنمه این دوران گذروندم. زمان به سرعت برق و باد میگذره عمرتو با این فکرا هدر نده. با خودت و خانوادت خوش باش. البته دوست خوبم خوبه ولی نه اینکه این همه خودتو درگیر دوستایی کنی که بهت وفا نکردن. درستو بخون دانشگاه و رشته خوبی قبول شو حتما دوستای خوبی پیدا میکنی من بهترین دوستام تو خوابگاه و دانشگاه بودن الان بعد گذشت  ۱۵  سال با اینکه از هم دوریم هنوز همو داریم. ولی خانواده از همه چیز بیشتر بهت وفا میکنه و خودت.

چرا دوستاتو ازدست دادی؟

یه‌روز‌اینقدر موفق شو ک همه حسرتت روبخورن

کاری ک من‌نتونستم بکنم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
آخه نوزده سالگی خودش به تنهایی برای شاد بودن کافیه چی میگی تو؟

یک سال پشت کنکور موندم بازم چیزی نیوردم ، چه دلیلی برای شاد بودن وجود داره؟ 

حتی سال دیگه سه رقمی هم بشه رتبم باز ناراحتم که چرا ۲ بار تو این مسیر باختم💔

چرا دوستاتو ازدست دادی؟یه‌روز‌اینقدر موفق شو ک همه حسرتت روبخورنکاری ک من‌نتونستم بکنم

همشون منو فراموش کردن ، هیچ سراغی ازم نمیگیرن 

کار بدی باهاشون نکردم ،،، امیدوارم بشه چون چند نفر به من گفتن عمرا بتونی موفق بشی💔 

ایشالله تو هم موفق بشی 🎀🩷

ولش کن عزیزم اگه واقعا تو رفتار خودت هیچ مشکلی نبوده اصلا قضاوت دیگران برات مهم نباشه. به خودت و زند ...

دقیقا درسته دارم تمام تلاشم رو میکنم🩷🩷🥲 مرسی بابت راهنماییی🙏🩷