2777
2789
عنوان

شکایت کنم یانه

140 بازدید | 12 پست

میخوام شکایت کنم 

با آقایی همسن خودم آشنا شدم، 4 سالی با هم بودیم به قصد ازدواج، از اول هم بهم گفت برای ازدواج میخوامت .

بعد از 4 ماه آشنایی بهم پیشنهاد زنا داد ،منم با خودم گفتم میخوایم ازدواج کنیم عبیب نداره و ... !

چه خواستگارانی که اومدن به خاطرش همه رو ردش کردم، خیلی بهش وابسه شده بودم ... 2 هفته ای میشه بهم گفته ما به درد هم نمیخوریم و کات . همه چی تموم شد. هر چی بهش گفتم بیا مشکلمون رو حل کنیم گفت نه . گوشیش رو هم جواب نمیده ...

سنممم رفته بالا دیگه کسی خواستگاریم نمیاد . از طرفی هم دختر نیستم ... میخوام از دستش شکایت کنم با احساسم بازی کرد ازم سئو استفاده کرد .

کسی میدونه چطور باید ازش شکایت بکنم ؟ اگه تو دادگاه بگم با هم زنا داشتیم منم جرمی مرتکب شدم ؟ امکان داره به منم حکم شلاق بدن یا نه ؟

لااقل به خوابم که می آیی با آغوشت بیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنا برای هر دو طرف جرم داره

و تو قانون تا جای ک میدونم شکایتی با اسم اینکه دلمو شکست یا با احساساتم بازی کرد نیست

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

نگو زنا داشتی، هر دوتا راضی به قصد ازدواج زنا نیست، از وکیل کمک بگیر

اونکه هست فقط تو دادگاه نباید این کلمه رو بگه وگرنه نفس عمل همونهباید بگه اغفال وفریب واینجور چیزا البته بهتره باوکیل مشورت کنن

برای خودت بد میشه بگی رابطه داشتید

این شخص هم ارزشی نداره 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...