2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 24 پست
من هرشب شکرگزاری مینویسم عزیزمولی خب بخوام بهت توضیح بدم اینطوریه که شما چیزی که ارزوشو داری تصور می ...

خب بعد تاثیری هم دیدی؟ تو گوشی هم میشه نوشت؟ ببخشید زیاد سوال میکنم

روش خاصی داره نوشتنش؟یا همینطوری روی برگه ارزوهاتونو مینویسین

من اینطوری مینویسم

چیزی که میخوامو طوری مینویسم که انگار دارمش و یه حس خوبی توی وجودم ایجاد میشه که انگار بهش رسیدم و دیگخ اون احساس حسرت نداشتنشو ندارم 

مثلا اگه ماشین ۲۰۶سفید بخوام مینویسم خدایا شکرت که ۲۰۶ سفید دارم 

هرچیزی که میخوای با جزئیات و خصوصیاتش بنویس

مثلا ازدواج میخوای بنویس خدایا شکرت که همسری دارم که مهربونه و...هرخصوصیاتی که مد نظرته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینطوری مینویسمچیزی که میخوامو طوری مینویسم که انگار دارمش و یه حس خوبی توی وجودم ایجاد میشه که ا ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی❤️

منم میرم بنویسم

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

خب بعد تاثیری هم دیدی؟ تو گوشی هم میشه نوشت؟ ببخشید زیاد سوال میکنم

اره تاثیراتشو دیدم توی زندگیم 

ببین منم قبلا توی گوشیم مینوشتم ولی از وقتی روی برگه نوشتم تاثیرات بیشتری میبینم

ولی میدونی مهم تر از تاثیراتش اون حس خوبیه که خودت میگیری و کم کم یاد میگیری بابت کوچیکترین چیزای زندگیتم خداروشکر کنی 

و اینم بگم خواستی بنویسی حتما بصورت مثبت بنویس مثلا از دروغ بدت میاد ننویس خدایا شکرت همسرم دروغ نمیگه بنویس خدایا شکرت که همسرم خیلی صادقه

اره تاثیراتشو دیدم توی زندگیم ببین منم قبلا توی گوشیم مینوشتم ولی از وقتی روی برگه نوشتم تاثیرات بیش ...

راستش من چیزی ندارم که شکر کنم😅💔هربار میام بنویسم نمیدونم برا چی شکر کنم بیشتر زجر و بدبختی دارم

مرسی عزیزم بابت راهنمایی❤️منم میرم بنویسم

راستی گلم حتما بصورت مثبت بنویس

اگه از خیانت بدت میاد ننویس خدایا شکرت همسرم خائن نیست بنویس خدایا شکرت همسرم وفاداره 

راستش من چیزی ندارم که شکر کنم😅💔هربار میام بنویسم نمیدونم برا چی شکر کنم بیشتر زجر و بدبختی دارم

عزیزم نفسی که هرلحظه میکشی

سلامتیت

چشمای سالم

توانایی راه رفتنت و حرکت کردنت

غذایی که میخوری

یه نفرو میبینی خوشحال میشی 

منم همینارو مینویسم همیشه به علاوه ی ارزوهام 

راستی گلم حتما بصورت مثبت بنویساگه از خیانت بدت میاد ننویس خدایا شکرت همسرم خائن نیست بنویس خدایا شک ...

مرسی عزیزدلم

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن