life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 عنوان ارتودنسی 53 بازدید | 9 پست بچه ها فک پایینمو دیروز ارتودنسی کردم انقد درد میکنه زخم شده از داخل هیچ راهی ندارید ؟کلافه شدم بخدا مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1404/06/16 | 20:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12177 ب مرور بهتر میشه ولی موم بزار ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 مگه بهت موم نداد بچسبونی رو براکتا کمتر اذیت کنه؟! نه هیچی بهم نداد هیچی ام نگفت فقط گفت مسکن بخور اگه اذیتی مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 درس میشه چند روز بعد فک بالام انقد اذیت نشدم که فک پایین اذیت شدم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 ب مرور بهتر میشه ولی موم بزار از کجا بگیرم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
mis_dornika عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 543 نه هیچی بهم نداد هیچی ام نگفت فقط گفت مسکن بخور اگه اذیتی رفتی پیشش بگو زخم میکنه بهت موم بده.
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 رفتی پیشش بگو زخم میکنه بهت موم بده. باشه مرسی عزیزم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12177 از کجا بگیرم معمولا خودشون باید بدن ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)