2821
2789
عنوان

من و شوهرم

515 بازدید | 20 پست

من ماه آینده عروسیم هست ما به جای جهیزیه یه آپارتمان خریدیم نصف دادیم نصف هم بنامم است کلید آپارتمان دست من بود چند روز پیش شوهرم میخاست تعمیرات کنه کلید رو گرفته الان خاستم گفت میدم تو خونه است من نگران شدم میترسم یهو تو خونه خالی چیزی شه البته اعتماد دارم ولی این روزها حساس شدم خیلی میترسم همش  

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه ذات ادم خراب باشه نیازی به کلید اون اپارتمان نداره... فکرت رو مسموم نکن عزیزم

ب خودت بگو اگه خیانت کار باشه بهتره الان بفهمی تا بعدا 

اگه با ی چند ساعت خونه خالی قراره خیانت کنه 

همون بهتره بکنه بشناسیش

عزیزم سعی کن با همچین ذهنیتی زندگی مشترکتو شروع نکنی

به همسرت اعتماد داشته باش

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
وااا چرا الکی خودتو نگران میکنی مکه چیزی دیدی ازش

اصلا ندیدم میترسم با رفیقهای جمع شن بزن نمیدونم این روزها حالم داغونه گاهی میگم نکنه کلید رو داده به مامانش

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
ب خودت بگو اگه خیانت کار باشه بهتره الان بفهمی تا بعدا  اگه با ی چند ساعت خونه خالی قراره خیان ...

من چهار سال هم دوست بودم باهاش اصلا همچین آدمی نیس