یک هفته پیش از مغازه ۲۸۰ تومن خرید کردم دفعه اول کارت کشید کاغذ نداد گفت لغو شد دوباره کشید. ولی برای من دوبار پول کم شد بهش گفتم گفت تا سه روز برمیگرده. که بر نگشت اون دفعه اول که کشید هیچ پیامی از کارتخوان نیومد که پول برمیگرده یا نه فقط خود یارو گفت لغو شد. خلاصه که بعد چهار روز رفتم پولمو بگیرم پرینت حساب کارتخوانشو تو اون روز در آورد بهم داد واقعا پول فقط یکبار به حسابش واریز شده ولی از من دوبار کم شده . حالا تکلیف اون ۲۸۰ تومن اول چی میشه من صورت حساب گرفتم اون روز دو بار ازم پول کم شده
کدوم بانک،بانک ملی برای منم پیش اومده پول کلا ناپدید شده😂
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
ولی بلو بانک خیلی خوبه یعنی ۲۰۰۰ تومن هم خیلی زود اصلاحیه میزنن برمیگردونه به حساب
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
حالا خوبه این مبلغش زیاد نبود وگرنه چه غلطی میکردم
همون دیگه درس عبرت میشه واسه منم حالا ۱۰۰ هزار تومن توی بانک ملی گم شد🤣🤣🤣🤣