لطفن اونایی که کم سنن تجربه زندگی مشترک ندارن جواب ندن اوناییم که میخوان بگن پول خودشه هم بگم پول هردومونه ببخشبداگه طولانیه
شوهرم ۷تابچن از همه کوچکتره همه مسیولیتای خونوادش رو دوششه منو روانی کردن پدرشون پنج سال پیش فوت کرد خرج مراسم افتاد گردن ما من هیچی نگفتممم به برادرا ارث خوب رسید همه خونه زمین مغازه دارن من مستاجرم ماهی ۲۰تومن اجاره ولی چون شوهرم یکم باعرضه تره درامدش بهتره همه توقع کمک دارن جاریام نمیذارن شوهراشون یه کیلوخیار برای مادرشون بخرن خرج مادرشون باماس باز من سکوت کرددم خونوادم گفتن ثواب داره مادرشه وظیفشه الان برادرش بدهی اورذه هی به شوهرم میگن زمینشو ازش بخر پولشو بذه بابت بدهیش هی وام بگیر براش من میدونم برادرش نمیتونه قسط بده مارو بیچاره میکنه تا پول میاد تو دستمون نقشه میکشن خیلی مداخله گرن ده ساله اب خوش نذاشتن از گلوی من پایین بره من دوسدارم جداشم خونوادم هی قسمم میدن بچه گناه دارره من ولی درمانده شدم خواهرم میگه ازاول حرف نزدی لال بودی الان به اینجا رسیدی نمیدونم به خواهرشوهرم زنک بزنم بگم من مخالفم اگه اینکارو کنه جدا میشم یا شوهرمو تهدید کنم قهر کنم چکار کنم بیخیال باشم