2777
2789

لطفن اونایی که کم سنن تجربه زندگی مشترک ندارن جواب ندن اوناییم که میخوان بگن پول خودشه هم بگم پول هردومونه ببخشبداگه طولانیه 

شوهرم ۷تابچن از همه کوچکتره همه مسیولیتای خونوادش رو دوششه منو روانی کردن پدرشون پنج سال پیش فوت کرد خرج مراسم افتاد گردن ما من هیچی نگفتممم به برادرا ارث خوب رسید همه خونه زمین مغازه دارن من مستاجرم ماهی ۲۰تومن اجاره ولی چون شوهرم یکم باعرضه تره درامدش بهتره همه توقع کمک دارن جاریام نمیذارن شوهراشون یه کیلو‌خیار برای مادرشون بخرن خرج مادرشون باماس باز من سکوت کرددم خونوادم گفتن ثواب داره مادرشه وظیفشه الان برادرش بدهی اورذه هی به شوهرم میگن زمینشو ازش بخر پولشو بذه بابت بدهیش هی وام بگیر براش من میدونم برادرش نمیتونه قسط بده مارو بیچاره میکنه تا پول میاد تو دستمون نقشه میکشن خیلی مداخله گرن ده ساله اب خوش نذاشتن از گلوی من پایین بره من دوسدارم جداشم خونوادم هی قسمم میدن بچه گناه دارره من ولی درمانده شدم خواهرم میگه ازاول حرف نزدی لال بودی الان به اینجا رسیدی نمیدونم به خواهرشوهرم زنک بزنم بگم من مخالفم اگه اینکارو کنه جدا میشم یا شوهرمو تهدید کنم قهر کنم چکار کنم بیخیال باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جای وام همون زمینشو اگه پول دارید به قیمت ازش بخرین که هم سرمایتون حفظ شه هم کدورتی پیش نیاد ... در کل پول شما و همسرتم نداره باید رضایت شما باشه ... یه عمر به عمو و دایی کولی دادن پدر و مادر آخرشم جز شر بهمون نرسید 

به جای وام همون زمینشو اگه پول دارید به قیمت ازش بخرین که هم سرمایتون حفظ شه هم کدورتی پیش نیاد ... ...

اخه من اون زمینو نمیخوام چرا باید اجبار بالای سر ادم باشه من پارسال کلی سختی بی پولی کشیدم هیچکس یادی نکرد ازمون چرا االان بابد تاوان ندونم کاری برادرشو‌بدیم

اخه من اون زمینو نمیخوام چرا باید اجبار بالای سر ادم باشه من پارسال کلی سختی بی پولی کشیدم هیچکس یاد ...

اگه شوهرت مثل بابای من باشه کار خودشو می کنه حداقل از وام گرفتن بهتره که قرضش بیفته گردنتون ... در کل به همسرتون ربطی ندارع خدا اینجور خانواده هارو که تمام مشکلاتو میندازن رو دوش یک نفر خودشون فقط لب و دهنن لعنت کنه همه یه تلاشی بکنن یه چیزی نه اینکه یه بدبخت جور همه رو بکشه