قربونت برم منم همینم امروز صبح یه شکایت ثبت کردم فردا قراره از پارتنرم جدا شم کلی دردسر و بدبختی هست ...
مرسی عزیزم......ایشالا برات خیر باشه راست میگی ناچاریم ادامه بدیم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
عزیز دلم تولدت هزاران بار مبارک از ته دل میخوام امروز بهترین روز عمرت باشه شاد باشی و از زندگیت لذت ...
مرسی ......فدای قلب مهربونت و دعای قشنگت الهی صدبرابرش بخودت برگرده