2777
2789
عنوان

پر حرفی .....

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 28 پست

البته در اینکه شما خوش صحبت و دهن گرم هستین و هم صحبتی باهاتون لذت داره  شکی نیست 

ولی من اگر کسی کنارم باشه تو مهمونی یا جای دیگه و مدام صحبت کنه و وادارم کنه به هم صحبتی جامو عوض میکنم چون چندان اهل صحبت کردن مدام  نیستم و کلافه میشم 

شمام به این فکر کن که شاید مخاطبتت چندان اهل هم صحبتی نباشه و معذب بشه اونجوری ادم خودبه خود کمتر صحبت میکنه 

حال متکلم از کلامش پیداست

منم تو جمع مثل شما هستم اگر کسی زیاد صحبت کنه خسته میشم 

اما اگر اشنا باشه قضیه فرق داره دوتامون تنها باشیم اون کم حرف یا باید محیط ترک کنم یا یطوری با پر حرفی مجلس چاق کن باشم 

سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش این روزها خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کافیه کسی ازم اطلاعات در مورد چیزی بپرسه تمام و کمال توصیح میدم با جزییات اگر بلد نباشم میگم نمیدونم اما وای از روزی که بلد باشم 

برامون بگو چکار کردی که تونستی موفق بشی 

میدیدم وقتی پر حرفم ممکنه از هر چیزی صحبت میکنم بعد دیدم ممکنه ب ضررم باشه ک بضررم شد یه جاهایی😔

شرو کردم تو جاهایی ک لازم نباشه تو دلم صلوات میفرستادم

خودمو مشغول میکنم تا ازم نظر نخاستن اصلا حرف نمیزنم سخت بود ولی جلو دهنمو گرفتم

بقول داستان روباه و زاغ 

لعنت بر دهانی ک بی موقع باز شود😉

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

سریع جواب میدم بدون هیچ مکثی 

شاید مشکل این باشه سریع پاسخ میدم حتی لحظه ایی فکر نمیکنم چون تنها چیزی که به ذهنم میاد جواب اخر متاسفانه 

میدیدم وقتی پر حرفم ممکنه از هر چیزی صحبت میکنم بعد دیدم ممکنه ب ضررم باشه ک بضررم شد یه جاهایی😔 ش ...

الچه مدت طول کشید تا عادت کردی 

کارم طوریه با ارتباط قوی می خواد خدا رو شکر موفقم اما اینکه گاهی اوقات مجبورم از خودم مثال بزنم و ..... ناراحتم میکنه باید یاد بگیرم اکتفا کنم فقط به چند کلمه و بعد سکوت 

چطورمهارت های ارتباطی آداب معاشرت

درمان پرحرفی؛ چطور این ضعف را تبدیل به یک مهارت ارتباطی تبدیل کنیم 

تصور کنید در جمعی حاضر هستید و یک نفر بی‌وقفه صحبت می‌کند. او از غذای دیروز ظهرش تا مهم‌ترین مسائل خاورمیانه حرف می‌زند. همه را خسته می‌کند و نمی‌داند که گاهی سکوت کردن چقدر لذت‌بخش است. اگر شما هم اسیر چنین افرادی شده‌اید، متأسفم و اگر خدای نکرده یکی از آنها هستید، از شما دعوت می‌کنم اقدام به درمان پرحرفی‌ تان کنید. برای اینکه در جمع و ارتباطات خود حضوری مؤثر داشته باشید، باید یاد بگیرید که گوش کنید و قبل از صحبت کردن، فکر کنید. اگر این عیب خود را نپذیرید، کم‌کم اطرافیان علاقه‌شان را نسبت به شما از دست می‌دهند. درمان پرحرفی و وقت‌شناسی در صحبت کردن و معاشرت‌ را جدی بگیرید و با رعایت نکاتی ساده، در هر جمعی گل سرسبد مجلس شوید.

ایجاد ارتباط خوب و مناسب با دیگران، می‌تواند تا حدود زیادی از استرس و اضطراب‌تان در زندگی کم کند. در حقیقت، اگر حمایت اجتماعی بهتری داشته باشید، به طور کلی سلامت روان‌تان هم بهتر خواهد شد، چون داشتن دوستان خوب می‌تواند مانند یک «ضربه گیر» در برابر احساس اضطراب و بی‌حوصلگی عمل کند. اگر دچار اضطراب اجتماعی بوده و بسیار هم مایل باشید ارتباط دوستانه برقرار کنید اما یا از این کار به شدت بترسید یا درمورد شیوه‌ی ارتباط برقرار کردن با دیگران تردید داشته باشید، نیاز به داشتن پشتوانه‌‌ی اجتماعی بیشتر جلوه خواهد کرد. احساسات مضطربانه می‌تواند موجب شود از موقعیت‌های اجتماعی فرار کنید. در این مقاله می‌خواهیم درباره صحبت کردن در جمع بیشتر بگوییم <br/> <a href="https://www.chetor.com/24496-%d8%b5%d8%ad%d8%a8%d8%aa-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%ac%d9%85%d8%b9/" rel="follow" target="_blank" title="chetor.com">منبع</a>

چطورمهارت های ارتباطیفن بیان

آشنایی با نکاتی کلیدی درباره صحبت کردن در جمع

توسط هدی بانکی  آخرین به‌روزرسانی اردیبهشت ۹۶ زمان مطالعه: ۱۳ دقیقه

فن بیان

۴

اشتراک‌گذاری

ایجاد ارتباط خوب و مناسب با دیگران، می‌تواند تا حدود زیادی از استرس و اضطراب‌تان در زندگی کم کند. در حقیقت، اگر حمایت اجتماعی بهتری داشته باشید، به طور کلی سلامت روان‌تان هم بهتر خواهد شد، چون داشتن دوستان خوب می‌تواند مانند یک «ضربه گیر» در برابر احساس اضطراب و بی‌حوصلگی عمل کند. اگر دچار اضطراب اجتماعی بوده و بسیار هم مایل باشید ارتباط دوستانه برقرار کنید اما یا از این کار به شدت بترسید یا درمورد شیوه‌ی ارتباط برقرار کردن با دیگران تردید داشته باشید، نیاز به داشتن پشتوانه‌‌ی اجتماعی بیشتر جلوه خواهد کرد. احساسات مضطربانه می‌تواند موجب شود از موقعیت‌های اجتماعی فرار کنید. در این مقاله می‌خواهیم درباره صحبت کردن در جمع بیشتر بگوییم.

متاسفانه، یکی از پیامدهای اجتناب از موقعیت‌های اجتماعی این است که شما هرگز فرصت این موارد را نخواهید داشت:

در تعاملات با دیگران، اعتماد به نفس کسب کنید

به مهارت‌های خوب و موثر ارتباطی دست پیدا کرده و شانس‌ روابط موفقیت آمیز را افزایش دهید

مثلا، اگر از رفتن به مهمانی یا درخواست قرار ملاقات با کسی، هراس داشته باشید، کمبود اعتماد به نفس و تجربه‌تان، چگونه مدیریت کردن این موقعیت‌ها را برای‌تان دشوارتر هم خواهد کرد؛ مثلا اینکه چه بپوشید، چه بگویید و …

معمولا همه‌ی افراد، مهارت‌های لازم را دارند اما اعتماد به نفس لازم برای استفاده از این مهارت‌ها را ندارند. به هر حال، تمرین کردن باعث افزایش اعتماد به نفس شده و مهارت‌های اجتماعی‌تان را ارتقا می‌دهد.

چرا مهارت‌های اجتماعی مهم هستند؟

برای اینکه با مهارت صحبت کردن در جمع آشنا شویم، اول باید بدانیم که مهارت‌های اجتماعی چرا مهم هستند. مهارت‌های اجتماعی، رمز برقراری رابطه‌ی دوستانه و ایجاد یک شبکه‌ی حمایت اجتماعی قوی است که به شما کمک می‌کند حین اینکه به نیازهای دیگران احترام می‌گذارید، نیازهای خودتان را هم برآورده کنید. همه‌ی افراد، ذاتا با مهارت‌های اجتماعی خوب متولد نشده‌اند؛ این مهارت‌ها را هم درست مانند هر نوع مهارت دیگری، باید با تمرین‌ مکرر و آزمون و خطا فرا گرفت. <br/> <a href="https://www.chetor.com/24496-%d8%b5%d8%ad%d8%a8%d8%aa-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%ac%d9%85%d8%b9/" rel="follow" target="_blank" title="chetor.com">منبع</a>

پرحرفی واقعا بده منم خودم  ی موقع ها خیلی حرف میزنم خودم سرزنش میکنم و روی دستم ضربدر میزنم که حواسم باشه تازه شروع کردم امیدوارم نتیجه بده بنظرم کم حرف بودن و اندازه حرف زدن خیلی بهترهست