راضیه۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 553 عنوان دوراهی سخت 58 بازدید | 6 پست من شهر بوشهر رو خیلیییییییییییی دوست دارم و نیز رشته پرستاری هم دوست دارم شما بودید بین پرستاری جهرم و فسا و یا علوم آزمایشگاهی بوشهر کدوم رو انتخاب می کردیدپرستاری بوشهر نمیارم چون گزینش استانی هستخودم شیرازم 1404/06/16 | 18:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8657 من درک میکنمدقیقا وضع من سر تبریز و دندون پزشکیهمن تصمیم گرفتم پشت بمونم نه از تبریز میتونم بگذرم نه از دندون پزشکی 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
راضیه۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 553 من درک میکنمدقیقا وضع من سر تبریز و دندون پزشکیهمن تصمیم گرفتم پشت بمونم نه از تبریز میتونم بگذرم نه ... تبریز تیپ یکهبوشهر سهارزش پشت ندارن خداییآلان جکار کنم
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8657 تبریز تیپ یکهبوشهر سهارزش پشت ندارن خداییآلان جکار کنم همین دیگه من تیپ 1 میخوام اونم تبریزاگه میتونی بخونی خب پشت بمون 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم