2777
2789
عنوان

کمکککک

132 بازدید | 23 پست

سلام خانوما توروخدا راهنماییم کنید 

من پارسال سال اول کنکورم بود رتبم شد ۶۵۰۰امساام موندم که فرهنگیان قبول بشم نشدم رتبم شده ۴هزار 

بنظرتون چیکار کنم انتخاب رشته کنم یا بمونم برای سال بعد فرهنگیان  

هیچ پولی ندارم خانوادمم فقیرن و نمیتونم حساب کنم روشون که خرجمو بدن شهر غریب هرچند نهایت ۲.۳تومن بیشتر نیس در ماه 

خواهش میکنم کمکم کنید چیکار کنم اگه انتخاب رشته کنم بنظرتون میتونم شغلی پیدا کنم تو شهر دیگه 

حقوق مشاورا میگن قبول میشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظر من توکل به خدا کن و برو انتخاب رشته کن .کار هم پیدا میشه .انشالله یک سال سختی میکشی اما یک زن ...

حتی هزینه انتخاب رشته هم ندارم 🥺،میتونم خودم انتخاب رشته کنم بنظرتون فقط رشته حقوق بزنم؟

حتی هزینه انتخاب رشته هم ندارم 🥺،میتونم خودم انتخاب رشته کنم بنظرتون فقط رشته حقوق بزنم؟

من دخترم خودش انتخاب رشته کرد.معلمشون گفت ۵۰ تا رشته خوشبینانه بزن ۵۰ تا واقع بینانه ۵۰ تا نا امیدانه .مشاور به درد نمی خوره .اکثرا خودشون انتخاب رشته می کنن عزیزم

من دخترم خودش انتخاب رشته کرد.معلمشون گفت ۵۰ تا رشته خوشبینانه بزن ۵۰ تا واقع بینانه ۵۰ تا نا امیدان ...

عزیزم توروخدا میشه کمکم کنی دخترت چجوری زده به منم یاد بده خدا خیرت بده

آفرین به تلاشتون👏🏻من بودم بازم می موندم ولی خب شرایط شما ی کم سخته. حقوق هم خوبه و شما هم تلاشگر. ...

مرسی عزیزم 🥺

من پدر و مادرم سالهاست مشکل دارن باهم و کل روز در حال دعوا خیلی نتونستم درس بخونم و تمرکز داشته باشم ولی بازم بد نبود رتبم بخاطر همینم نمیخام بمونم 

والدینم حتی یه کتاب تست هم نخریدن🥺

عزیزم توروخدا میشه کمکم کنی دخترت چجوری زده به منم یاد بده خدا خیرت بده

دفترچه را دقیق مطالعه کن .ما تهرانیم .مثلا اول تمام رشته هایی که دوست داشت دانشگاه تهران و علامه و بهشتی و ....را روزانه زد .بعد شبانه اونها را زد.بعد رشته هایی که مطمئن بود قبول میشه را اول روزانه بعد شبانه زد .بعد هم رشته هایی که دوست نداشت را اول روزانه بعد شبانه زد .پیام نور و غیر انتفاعی وشهرستان هم نزد .چون باباش اجازه نمیده بره شهرستان

فکر میکنی اگه بمونی ، میتونی سال بعد فرهنگیان بیاری؟؟؟؟

امسال دوستام با رتبه زیر هزار قبول نشدن ظرفیت شهرمون خیلی کمه و بچه ها درسخون فک نکنم سال دیگه ام فایده داشته باشه😥

امسال دوستام با رتبه زیر هزار قبول نشدن ظرفیت شهرمون خیلی کمه و بچه ها درسخون فک نکنم سال دیگه ام فا ...

خب پس برو روانشناسی دولتی شهر خودت 

اینطوری هیچ هزینه ای روی دست خانواده ات نمیذاری 

ادامه اش بده تا دکتری 

واسه خودت مطب بزن 

یا اینکه همون حقوق رو برو دولتی شهر خودت

ولی خوب بخون تا بتونی آزمون وکالت هم قبول بشی