2777
2789
عنوان

طلاق برادرم

235 بازدید | 18 پست

زندگی برادرم به مشکل خورده شما راهنمایی کنین چیکار کنیم

ما موقع عقد گفته بودییم ۱۰ مثقال طلا میخریم. بعد ما رسم داریم تو هر مراسم مثلا عید و شب یلدا و اینا یه تیکه از طلاهاشو میخریم. تقریبا ۵ مثقال طلا خریده بودیم. فروردین ماه بود تصمیم گرفتیم عروسی بگیریم مامانم موقع قول و قرارای عروسی کفت که این مقدار طلا خریدیم این مقدارش مونده برین خودتون پسند کنین هرچی میخواین بردارین ماهم بیایم پولشو بدیم. وقنی مامانم اینا برگشتن خونه پدر زن داداشم زنگ زد داد و هوار راه انداخت که طلاهایی که تا الان خریدین باید کادو حساب کنین دوباره ۱۰ مثقال طلا بخرین. روز ۱۳ بدر مادرم یه النگو دست زنداداشم انداخت پدرش گفت اونم باید کادوی روز ۱۳ بدر حساب کنین 😐😐😐خلاصه که ما خیلی ناراحت شدیم بماند که چقدر پشت سرمون حرف زدن گفتن وظیفشونه باید بخرن . پدرم یه خونه ۵ میلیاردی و یه ماشین یک میلیاردی به داداشم اینا داده زنداداشم و مادرش پشت سرمون گفته اون خونه چیه به ما داده خرابه هست در حالی که بابام۳۰۰ میلیون خرج خونه کرده بود کلییی تعمیرات کرده بود کابینت سرامیک گچ کاری و غیره. جاریم بهشون گفته بود واسه من و خواهرشوهرت هم طلا انقدر خریدع بودن چرا واس طلا انقد همه چیو سخت میکنید. زنداداشم گفته بودمن نمیتونم مثل شما باشم من نمیتونم تحمل کنم اونا دروغ میگن دارن و نمیخرن.خلاصه باز این حرفا گذشت مامانم زنگ زد ۲ ماه بعدش یه مقدار پول دستش اومده بود به زنداداشم زنگ زدگفت بیا طلاهاتو بخریم. زنداداشم گفت به مامانم زنگ بزن. مادرم به مادرش ۵ بار زنگ زد جواب نداد اونروز هم طلا ارزونتر شده بود مامانم میخواست همون روز بخره‌ دوباره به زنداداشم زنگ زد گفت مادرت گوشیو برنمیداره خودت بیا طلاهاتو بخریم. دوباره برگشت گفت به مادرم زنگ بزن مادرم هم ناراحت شد گفت تو ۲۵ سالته باید استقلال فکری داشته باشی . مادرش زنگ زد به مادرم گفت با تو بره بهش تحمیل میشه واسه همین میخوام خودم هم بیام مادرم هم گفت من تا حالا چیو بهتون تحمیل کردن هرچی خودش خواسته برداشته دیگه. یعنی چی این حرفا . خلاصه زنداداشم با برادرم رفتن طلاهاشو خریدن و ما ۱۴ مثقال براش طلا خریدیم از چیزی که گفتیم بیشتر بازم راضی نبودن ۶۰۰ میلیون تومن پول طلا شد و یه تشکر خشک و خالی هم نکرد ازمون. زنداداشم شروع کرد به بی توجهی به برادرم . برادرم بهش زنگ میزد از سرش باز میکرد  میگفت کار دارم زنگ میزنم بعدشم زنگ نمیزد یا خونه ما نمیومد. تولد داداشم به تبریک خشک و خالی نگفن دیدیم تو اینستا پستای خیلی بد درمورد ازدواج ناموفق ایک کرده خلاصه که داداشم دلش شکسته و میخواد دیگه تموم کنه. شما منو راهنمایی کنین اشکال کار ما کجا هست؟ پدر و مادرش میگن داداشم بهتش محبت نمیکنه در حالی که از روز اولی که عقد کردن فقط داداشم بهش زنگ میزد اون هفته ای یه بار هم زنگ نمیزد خوب اونم محبت نمیکنه مگه محبت باید از طرف مرد باشه فقط داداشم هر روز زنگ میزد ولی اون اصلا

خب اولش درست گفتن اون طلاها کادو محسوب میشده،اما خب شما خریدید دیگه،اینا بهانه بوده،با توجه به حرفای شما دلش نیست با برادرتون،بهتره الان تمومش کنن تا با جنگ و دعوا و بچه،البته که باید خرفای اونا رو هم شنید

تو چه قشنگی😍...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داداشت حق داره 

این خانواده که تو تعریف کردی ارزش وصلت کردن ندارن

خخیلییییی ببخشید اینو میگم از نظر من خیلی شما روساده گرفتن و به جورایی سوار شدن

زودتر تمام بشه بهتره بعداً هزارتا مشکل براتون درست میکنن با افکار و عقاید و چشم داشتن به پول پدرتون که با زحمت بدست اومده 

از اول نباید هیچ قولی  بهشون می‌دادین می‌گفتین ما باندازه ی وسعمون به عروس داماد کادو می‌دیم ولی اینکه فلان قدر باشه و فلان رو قبول نمی‌کنیم اگه میخواهید بسم اله نمی‌خواید هم خودتون میدونید 

احتمالا الآنم مهریه واینا میخواد ای کاش تو انتخاب دختر و عقدو مراسم اینقدر عجله نمی‌کردین می‌ذاشتین یه چند وقت باهم حرف بزنن ببینن چه اخلاقایی دارن و چه توقعاتی دارن 

الآنم شرایط سخته برن مشاوره اگه درست نشد اونوقت به فکر طلاق و اینا بیوفتن 

چقدر کم😑

ببخشید منڟورم رو بد رسوندم هر مثقال طلا معادل پنج گرم هست یعنی چهارده مثقالش حدود هفتاد گرم میشه 

و اینکه الان طلا واقعا گرونه همین مقدار رو خریدن خونه و ماشینم که دادن واقعا عالیه

ببخشید منڟورم رو بد رسوندم هر مثقال طلا معادل پنج گرم هست یعنی چهارده مثقالش حدود هفتاد گرم میشه و ا ...

اها پس میشه ۷۰گرم این باز ارزش داره بجنگن براش و اینقدر عقده ای بازی در بیارن 😂😂😂منظورم خانواده دختره

خدایا حکمتت رو شکر !یکی براش ۱۴ مثقال طلا میخرن اینجوری میکنه ماها برامون ۱۰ گرمم با زور خریدن تهشم ...

پدر شوهر عوضی من ک ی قرون خرج عروسیمون نداد از لج منو شوهرم با زنش رفتن دور اروپا شب عروسی مثل مهمون اومد نشست🤦