2777
2789
عنوان

زونا

2573 بازدید | 31 پست

سلام.لطفا هر کی اطلاعات داره تو رودخدا دریغ نکنه.اصلا دکتر هم پیدا نمیشه نمیدونیم چه خاکی سرمون کنیم.داداشم زونا گرفته.ینی دکتر اورژانس گفته یه سری دارو و مسکن داده.اما خیییییلی درد داره خارش و سوزش.اصلا خطرناکه؟؟؟؟

دو سه تا بچه هم تو خانواده داریم که ابله مرغان نگرفتن آیا خطر انتقال واسه اونا هم داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما باید دکتر برن...بچه ها رو تا خوب شدن کامل ازشون دور کنید..خانمهای باردار نزدیکشون نشن..

البته خطرناک نیست برای دادشتون ولی واقعا دردناکه..بهش میگن درد آتشین ......چ قسمت بدنشون درگیر شده؟؟

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
من ١٦ سالم بود بابام زونا گرفت  من و خواهر كوچكترم ازش آبله مرغون گرفتيم

خوب چکار کنیم حداقل بچه ها نگیرن.اخه بد وقتیه دکتر نیست بیشتر به خاطر اون نگرانیم.باباتون چکار کرد بهتر شه؟

خوب چکار کنیم حداقل بچه ها نگیرن.اخه بد وقتیه دکتر نیست بیشتر به خاطر اون نگرانیم.باباتون چکار کرد ب ...

بچه نزديكش باشه ممكنه بگيره

راهي نيست كه نگيرن

مگه تو يه خونه نباشن

❤️❤️
خوب چکار کنیم حداقل بچه ها نگیرن.اخه بد وقتیه دکتر نیست بیشتر به خاطر اون نگرانیم.باباتون چکار کرد ب ...

بابام ٢ هفته طول كشيد خوب شد

درمان مخصوصي نداره

بايد دوره اش تموم شه

مسكن و داروهاي ضد حساسيت براي كم كردن درد و خارش ه

ولي درمان نداره

❤️❤️