2777
2789
عنوان

همسري

173 بازدید | 9 پست

بچه ها من از وقتي باردار شدم دكترم رابطه جنسي رو برام ممنوع كرده , همسرم قبل عيد به هواي مسافرت ماشينمونو عوض كرد كه مثلا راحت بريم سفر كه اونم دكترها به هيچ وجه بهمون اجازه ندادن بريم, الان افسردگي گرفته, ما قبلا مهموني ميرفتيم هركي بهش پيشنهاد م ش ر و ب ميداد رد ميكرد ميگفت اصلا ولي الان از عيد به اينور خيلي تغيير كرده بد اخلاق شده و همش داره م ش ر و ب ميخوره و من از اين موضوع خيلي ناراحتم چون هميشه قسم ميخوردم كه همسرم اهل اين حرفا نيست ولي ... 😢😢

واقعا نميدونم بايد چي كار كنم

خدايا ممنونم كه منو لايق مادر شدن دونستي❤

راه های دیگه ای هم هست که بتونین مرد رو راضی نگه دارید و ارضاش کنید  از اون روش ها استفاده کنین تا خدایی نکرده به سمت خلاف و زن دیگه کشیده نشه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید یه جوری ارضاش کنی بالاخره

حتما نباید دخول صورت بگیره که

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
وای عزیزم شما میتونی یه جشنی یا مهمونی به مناسب تولد سالگرد ازدواج یا روز مرد بگیری و همسرت خوشحال ک ...

خيلي پيشنهاد خوبيه ولي تولدش و سالگرد ازدواجمونم خيلي مونده 

راه های دیگه ای هم هست که بتونین مرد رو راضی نگه دارید و ارضاش کنید  از اون روش ها استفاده کنین ...

آره هست و گاهي انجام ميديم اما خودم خيلي خوشم نمياد 

به مناسبت روز مرد 

ميدوني از طرفي ام ميگم من شرايطم اينجوريه به جاي اينكه اون منو درك كنه و ناراحتم نكنه برعكس من بايد اونو خوشحال كنم, ميبيني مردا چقدر پر توقع هستن؟!

آره هست و گاهي انجام ميديم اما خودم خيلي خوشم نمياد

مجبوری وگرنه باید همزمان که سیسمونی میخری برای هووتم به فکر جهاز باشی 

مردا خیلی پستن غیر شکم و زیر شکم انگار جایی رو نمیشناسن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
مجبوری وگرنه باید همزمان که سیسمونی میخری برای هووتم به فکر جهاز باشی  مردا خیلی پستن غیر شکم ...

واقعا همينطوره, اصلا نميشه به هيچ مردي اعتماد كامل داشته باشي, من رو خوبيه همسرم قسم ميخوردم ولي الان انقدر عوض شده كه گاهي نميشناسمش باورم نميشه اين همون آدمه, واقعا زن بودن چقدر سخته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز