2777
2789

ای بابا عزیزم گول این برندای اشکال رو نخور همشون شیمیایی کورتن داره من چند ساله واسه پوستم هزینه میکردم دریغ از تاثیز ولی  یه عطاری رفتم بهم یه کرم داد بی نظیر حتی تضمین بازگشت وجه میده آنقدر منصف واسه سفیدی پوست ،لک پوست،چرو،جوش همه همه کلاژن ساز جوانسازی من که خیلی راضیم قیمت عالی میتونید امتحان کنید @Kerem.poost 

09026744632

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گوه خوردي كرم نهال استفاده كردي نوچه تبليغاتي بيشعور اينجا جاي تبليغ خنزل پنزل هاي شما درپيتا ن ...

😂😂😂 میدونی به تنهایی حرف دل خیلیا رو‌ زدی واقعا کلافه میشه ادم از این حجم تبلیغات

تو گوه خوردي كرم نهال استفاده كردي نوچه تبليغاتي بيشعور اينجا جاي تبليغ خنزل پنزل هاي شما درپيتا ن ...

خوب گفتی با چهار تا اکانت دبگم میان فک میکنن‌ملت نمیدونن 

عزیزم من  سه سال بوتاکس کردم ولی دیگه خسته شدم ۵ ماهه از یه عطاری خیلی معروفی کرم چروک و جوانساز میگیرم خییییلی راضییم خدا خیرشون بده کاش از اول  با میدونستم  ارسال دارن کلی هم محصولات دارن اصل و عالی من چاقی صورت گرفتم با کرم جوانساز رفع چروک خییلی عالیه بود این شمارشونه پیجشون رو بلد نیستم کپی کنم 

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲    حتما پیام بده تا کانالشون رو برات بفرستن محصولانشون رو با رضایت مشتریاشون ببین عالیه

عزیزم من ۳۷ سالمه یکسالی بود کرم پودر میزدم پوستم رو میدیدم  غصه میخوردم  دور چشمم چروکش زیاد شده بود  خط خند و  اخم زیاد شده بود تو همین نینی سایت یه کاربری  پک جوانساز  از یه عطاری گرفته بود 

خیلی راضی بود من حتی عکس پوستش رو تو پی وی دیدم برام  فرستاد  تصمیم گرفتم منم بخرم  من سه ماه مصرف کردم  خیییییلی عالی شد باور کردنی نبود که تا این حد عالی جواب بده هم چروکهای رفت هم پوستم از اون حالت کدری و خستگی که داشت در اومد و حتی  چند درجه  شفاف شد  العان حدودا دو ساله نزدم ولی بازگشتی نداشته  اسن شماره عطاری هر چی گرفتم راضی بودم خیلی منصف هستن و خیییلی خوش برخورد ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲      قیمت شم خییلی برام مهم بود

من برا خودم یه کرم گیاهی گرفتم خدایی جواب داد اسمش نهال بود انگار

سلام عزیزم از کجا گرفتید و برای کجای صورت استفاده کردید برای زیر چشم خوبه؟ چقدر طول میکشه تا جواب بده؟