2821
2789
عنوان

دندان تعهدی

179 بازدید | 13 پست

من رتبه م طوری هست که ممکنه دندان تعهدی تهران قبول بشم ولی چون تعهدیه، دو دلم. مطمئن نیستم که علاقه دارم به دندون یا نه‌ و اگه برم تعهدی، دیگه راه برگشتی نیست. از طرفی بحث فرسایش بدنی ش هست که شنیدم حداکثر ۲۰ سال میتونن کار کنن دندونپزشک ها. خب با این وضع یعنی مثلا بعد از ۴۰ ۴۵ سالگی، دیگه بیکار میمونم؟ به نظرتون ارزش داره برم این رشته؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندانپزشک خوب و کار بلد بیکار نمیمونه

اگ هم منظورت فرسایش بدنی هست ک دندونپزشک اونقدری در میاره ک اصلا از یه جایی به بعد واسه ی پول دیگ نیازی به کار کردن نداشته باشه

ادامه تحصیل بده و موقعیت علمیت رو ببر بالا و متخصص شو بعدش هم اگ دوست داری هیئت علمی

من اگ بودم انتخاب می‌کردم

البت بستگی به علاقه و شرایط خودتم داره

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

منیکه بخاطر دندون دارم مهاجرت میکنم😑

میری روسیه؟

دندون ارزشش رو داره

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اگر مطمئن هستی بعدا داخل خود تهران میفرستن نه زاهدان به نظرم بد نیست مثلا اسلامشهر و اینا؟

میفرستن جاهایی که مورد نیاز دانشگاهه. آره احتمالا همون شهر های اطراف تهران میشه. 

2790
2823
2791
2779
2792