2789
چقدر تو منی اگه تقویممو ببینی مثل زندونیا روی روزا خط کشیدم روزی ده بار از اول می شمارم روزای رفته و ...

فک میکردم فقط من تقویم خط خطی کردم من یک روزم کامل خواب آلود بودم کلا خوابیدم

انشالله بیای خبر خوش بدی بم چون موعود شما زودتره برا منم دعا کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر تو منی اگه تقویممو ببینی مثل زندونیا روی روزا خط کشیدم روزی ده بار از اول می شمارم روزای رفته و ...

منم کمی از علایم شما رو داشتم اما الان ندارم روزای تخمک گذاری داشتمشون بیشتر

منم کمی از علایم شما رو داشتم اما الان ندارم روزای تخمک گذاری داشتمشون بیشتر

ده تا چهارده روز بعد لقاح بعد از تخمک گذاری جنین لانه گزینی می‌کنه تا نکنه مادر علائمی نداره بعضیا متوجه لانه گزینی میشن انشالله بزودی متوجه‌اش میشی اون علائم قبل برای تخمک گذاریت بوده خیلیا تخمک گذاریشونو متوجه نمیشن احتمالا اونو فهمیدی لانه گزینی رو هم بفهمی 

من امروز موعودمه بی بی چک زدم مثبت شده مگه همچین چیزی میشه؟

عکسشو بذار 

منم امروز موعدمه

حالا ماه های پیش جلو هم مینداختم یکی دوروز ولی امروز موعدمه ببینم پریود میشم یا نه

دردای خفیف دارم🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

هر کی امضامو خوند برا حاجتم یه صوات بفرسته🥺

کاش این ماهو معجزه ببینم

سه ماه پیش سقط داشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

گذاشتم عزیزم صفحه ۲

اها الان دیدم

قشنگ دوتا خطه مبارکت باشه

سیکلات چند روزس؟چند سالته؟چند وقت اقدامی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اها الان دیدمقشنگ دوتا خطه مبارکت باشهسیکلات چند روزس؟چند سالته؟چند وقت اقدامی؟

میترسم کاذب باشه

سیکلم ۳۱روزس،۳۱سالمه بچه اولمه ۱۴ماهه اقدامم

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

میترسم کاذب باشهسیکلم ۳۱روزس،۳۱سالمه بچه اولمه ۱۴ماهه اقدامم

وای منم الان زدم روز موعدم بود

زیر یک دقیقه افتاد 

باورم نمیشه😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا عکس بیبی چک نمیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40