2777
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 39 پست
گفتم این غذا ها رو هم در کنار رستوران برای مسافرت در نظر گرفتیم شما گفتید رستوران نمی آید من در جواب ...

اها خب میخوان قرمه سبزی هم باشه چون میچسبه بیرون

حالا انگار چیشده خیلی غرغرو و نازک نارنجی هستی

اها خب میخوان قرمه سبزی هم باشه چون میچسبه بیرونحالا انگار چیشده خیلی غرغرو و نازک نارنجی هستی

شما که همه چیز رو نمیدونید ما ۴ نفر هستیم بعد همه ی وسایل با ما هست یه چمدون هم میخواد بده ما بعد اونجا هم ماشین ندارن میخوان بیان داخل ماشین ما میشم ۷ نفر تازه همه انتظاری هم دارن یکم باید سطح انتطارتشون رو بیارن پایین خیلی دلشون قرمه میخواد یه روز اونجا بخرن بخورن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه قراره اشپزی با خودتون باشه حتما تقسیم کار کنید مثلا شما غذا بپزید شستن ظرفا و جمع کردن وسله ها با اقایون باشه یا برعکس

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

حدود ۹ ساعت راه هست اونا با اتوبوس میان بعد اونجا میان تو ماشین ما اره باید بگم فک کنم

قورمه سبزی کاری نداره ما هم با جاریم هر بار که میریم شمال یه بارشو حتما جاریم زحمت میکشه قورمه درست میکنه ؛سبزی سرخ شده و لوبیا چیتی پخته میبریم ؛میزاریم رو گاز ؛برنجشم تو پلوپز؛میریم بیرون میایم حاضره

پسرم ❤❤😍😍😘😘
قورمه سبزی کاری نداره ما هم با جاریم هر بار که میریم شمال یه بارشو حتما جاریم زحمت میکشه قورمه درست ...

بله درسته ولی خب به نظرم وقتی قراره همه وسایل ما ببریم اگه خیلی قرمه دوست دارن همون جا وسایل بخرن بپزن یا رستوران برن نه اینکه هر چی هوس کردن زنگ بزنن یه وعده هم این

بله درسته ولی خب به نظرم وقتی قراره همه وسایل ما ببریم اگه خیلی قرمه دوست دارن همون جا وسایل بخرن بپ ...

غذاهات چی هست؟حواست باشه مرغ تو شمال خیلی هست نبر از اینجا؛اکبر جوجه و مرغ رو نبر ولی گوشت رو شقه ای میدن؛ولی ۹ ساعت راه زیاده؛خراب میشه گوشت؛کلا تو سفر؛ماکارونی و لوبیا پلو و ابگوشت و جوجه و ماهی راحته با ساندویچ فلافل 

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اره دقیقا یه قرمه سبزی برای ۷ نفر چقدر وقت میبره و ظرف کثیف میشه

بگو نه از الان فوقش نمیری .ولی حداقل خسته تر از قبل نیستی .یعنی چی یه مسافرت میرین یه زن عین کوزت باید باشه .حالا قرمه سبزی ام غذا ب این سنگینی .هوس هاتو خونه میل کن و جیب تو پر پول کن مسافرت میری غذا راحت یا رستورانی بخور ادم 

همه چی خوب میشه تلاش کن 
غذاهات چی هست؟حواست باشه مرغ تو شمال خیلی هست نبر از اینجا؛اکبر جوجه و مرغ رو نبر ولی گوشت رو شقه ای ...

بله مرغ رو اونجا میگیریم نه گوشت رو قبلا هم بردیم با یخچال مسافرتی سالم رسیده اونجا