2777
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 39 پست
بگو گوشت و جوجه و چرخکرده بگیرید کباب بپزید ماهی و و وشمام برنجشو بپزید بگو وقت استراحت ماس قرار نیس ...

اونا تو برنامه شون هست میگفتن یه وعده هم اونطوری که من دوست دارم به جاش یه چیز دیگه بپزن 

خب باشه پس میخوای فوری باشه؟ وقتی قراره خودتون درست کنین این راحتم هست

نه ولی خب اگه بخوام این همه برای قرمه وقت بزارم اصلا ۰را برم مسافرت میمونم همین جا قرمه ام رو بار میزارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا تو برنامه شون هست میگفتن یه وعده هم اونطوری که من دوست دارم به جاش یه چیز دیگه بپزن

ی وعده ب جایی بر نمیخوره

شب بزارید بپزه تا صب

کلا ی رب تایم ادمو میگیره پختش

سبزی سرخ شده ببر لوبیارو خیس خورده ببر

ما چون دسته جمعی ی بار رفتیم دیدیم خرید غذا برا اون حجم از ادم سخته من گوشت و سبزی سرخ شده و لوبیا پخته بردم.مرغ اونجا خریدیم

ی وعده ام قیمه

مرغ از همه تایم بیشتری میخواست برا پختش

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌هشدار صاحب خانه رسالت مهمان نیست! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️

ی وعده ب جایی بر نمیخورهشب بزارید بپزه تا صبکلا ی رب تایم ادمو میگیره پختشسبزی سرخ شده ببر لوبیارو خ ...

ممنون ولی خب چون همه ی وسایل با ما هست من این همه چیز بخوام ببرم خیلی جا میگیره باید به نظرم درک اینو هم داشته باشن

هرغذایی انقد زمان میخواد مثلا چی میخوای درست کنی وقتی رستورانم نمیرین

چرا رستوران هم میریم قرار شده آقایون جوجه و کباب و ماهی درست کنن ما ام یه برنج بزاریم در مقابل اینا قرمه سبزی خیلی وقت گیره 

ممنون ولی خب چون همه ی وسایل با ما هست من این همه چیز بخوام ببرم خیلی جا میگیره باید به نظرم درک این ...

متاسفانه ندارن

من ب شخصه از مسافرت رفتن دسته جنعی بیزارم اصولا نمیریم مگه اینکه چند سال ی بار مجبور بشیم

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌هشدار صاحب خانه رسالت مهمان نیست! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️

چرا رستوران هم میریم قرار شده آقایون جوجه و کباب و ماهی درست کنن ما ام یه برنج بزاریم در مقابل اینا ...

چه ربطی داشتن به هم اینا

همزمان هم رستوران میرین هم اقایون سه جور غذا درست میکنن هم قرمه سبزی درست کنی🙄

متاسفانه ندارنمن ب شخصه از مسافرت رفتن دسته جنعی بیزارم اصولا نمیریم مگه اینکه چند سال ی بار مجبور ب ...

منم اصلا دوست ندارم مگر با فردی که اخلاق ها با هم جور در بیاد آخه خودشون نمیدونم به این فکر نمیکنن که فلانی کلی همین طوری باید وسیله بیاره تازه یه چمدون هم میخواد بده براشون بیاریم فوق العاده پر توقع هستن

منم اصلا دوست ندارم مگر با فردی که اخلاق ها با هم جور در بیاد آخه خودشون نمیدونم به این فکر

فکرشونم جور دربیاد بدم میاد

دوس دارم میرم مسافرت راحت باشم هرچی میخوام بپدشم هرچی میهوان بخورم

چه ربطی داشتن به هم ایناهمزمان هم رستوران میرین هم اقایون سه جور غذا درست میکنن هم قرمه سبزی درست کن ...

گفتم این غذا ها رو هم در کنار رستوران برای مسافرت در نظر گرفتیم شما گفتید رستوران نمی آید من در جواب تون اینو گفتم