2777
2789
عنوان

ازدواج

96 بازدید | 12 پست

سلام، شما  پسری  که این ویژگی هارو داره  مناسب ازدواج میدونید؟

رقابتی و مالکیت طلب ،حمایتگر و عملگرا ،کمی لجباز ،عاشق ماجراجویی،نیاز به آزادی شخصی ،جزعی نگر ،مستقل،

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا میشه واضح تر بگید چی میشه

بالاخره کسی که این حرفو میزنه دوستای زیادی داره ک‌ دوسداره آزادباشه

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

منم بخاطر آزادی شخصیم خیلی باهم بحث و اینا میکردیم 

مثلاذی وقتایی میشه که مثلاً یروز نتونم گوشی دست بگیرم یا مثلاً هفته ها میرفتیم مسافرت.میگفت این کارت اذیت میکنه

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

منم بخاطر آزادی شخصیم خیلی باهم بحث و اینا میکردیم مثلاذی وقتایی میشه که مثلاً یروز نتونم گوشی دست ب ...

شما با مردی که حسود باشه و غیرتی زیاد میتونی کنار بیای؟ جوری که نتونه تحمل کنه به کس دیگه ای توجه کنی ؟این فرد اینجوریه که  اگر کسی که دوستش داره با بقیه بگه و بخنده یه جوری میشه ناراحت میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز