2777
2789
عنوان

لوازم مدرسه

172 بازدید | 15 پست

واسه دخترکلاس اولی اینهاروخریدم به نظرتون چیزدیگه ای هم لازمه 

کیف کفش ۵تادفتریه بسته مدادساده ۴تامدادفانتزی یه بسته مدادرنگی دوتاسرمداد دوتاپاک کن دوتاتراش یه بسته برچسب دفتر یه بسته خمیربازی یه بسته ماژیک فانتزی یه دونه دفترچه یه دونه جامدادی یه دونه قمقمه 

کافیه

تونستی برگه اچار و خط کش و قیچی چسب هم بگیر نیاز

چرتکه هم هم فکنم بخوان البته برا دوم مطمئن نیستم

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

مداد قرمز 

تراش تیز خوب خیلی مهمه تو کلاس اولی ک باعث خ ش خطی بچه میشه. حتما هم مخزن دار باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ست کامل خط کش هم خریدم اینهارونمیدونستم میگیرم

به نظرم همینا که گرفتی کافیه صبر کن بره مدرسه ، معلمش بگه دیگه چی بگیری 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
مداد قرمز تراش تیز خوب خیلی مهمه تو کلاس اولی ک باعث خ ش خطی بچه میشه. حتما هم مخزن دار باشه

آره یک تراش کوچیک واسه جامدادیش خریدم ببره مدرسه یکی هم مخزن دارگرفتم توخونه استفاده کنه مدادقرمزیادم رفته بودمیگیرم

بهتره مداد برا بچه کلاس اول سه وجهی باشه

نمیدونم ولی بچه من ۳وجه نمیتونست ک

شاید شما درست بگی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

آره یک تراش کوچیک واسه جامدادیش خریدم ببره مدرسه یکی هم مخزن دارگرفتم توخونه استفاده کنه مدادقرمزیاد ...

تو ندرسه باید حتما مخزن دار باشه ک برای هر تراش محبور نشه بره دم سطل اشغال