2777
2789

هر

چه

در

پِی اش

بدوی،

از

تو

می گریزد

آرام

که

بگیری؛

می آید!

|شمس تبریزی|🌱

هر چی غمه رها کنید پاشید اول صبحی مثل من به خودتون برسید 

تیاز نیست کار خاصی کنید 

موهاتون ناناز کنید ی رژ بزنید و ی پیس عطر و ی اهنگ شاد 

و ی صبحونه خوشمزه 🧇😍چون که شما لایق حس خوبید

یادتون نره روی هر چیزی

متمرکز بشید همون جذب میکنید🫱🏻‍🫲🏽

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

,من دو ساعت پیش این کارارا کردم

خیلیم عالی خانم سحر خیز😍

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

خیلی حس خوبی گرفتم 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

میدونم پیدا کردنش سخته ولی لطفا نام کاربریمو همیشه تو تاپیکات تگ کن مرسی ازت ❤️ ❤️ 🌹 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

ما که مثل اسب داریم درس میخونیم🫠

انیکارا بکن بعد بخون عزیزم 

انشالله موفق ترین باشی 😍😍

باردارم و استراحت مطلق دست تنهام خ دوس دارم ازجام بلندشم کارامو کنم خسته شدم همچیز بهم ریخته

به ابن فکر کن تو داری ی موجود نانازی رو پرورش میدی و این هیلی کار سخت و بزرگ و در عین حال تحسین بر انگیزه 

تو بهترینی عزیزم .

باردارم و استراحت مطلق دست تنهام خ دوس دارم ازجام بلندشم کارامو کنم خسته شدم همچیز بهم ریخته

عزیزم این روزا هم میگذره خوشگلم

ولی به این فکر کن که انشالله نی نی رو بغل میکنی

و دیگه استراحت تموم میشه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونم پیدا کردنش سخته ولی لطفا نام کاربریمو همیشه تو تاپیکات تگ کن مرسی ازت ❤️ ❤️ 🌹

اگر یادم موند حتما قشنگم