2777
2789
عنوان

فامیلا جدیدا😐

260 بازدید | 9 پست

خیلی پرو شدن خودشونو دوست و رفیق میگیرن 

من سفارش داده بودم غذا از یکی از رستورانای معروف شهرمون یه می.لیون این دید میگه من اومدم برای منم باید بگیری میخاست دوشنبه بیاد پیچوندمش آخرش هر کار کردم گفت سشنبه چه پرو پرو میگه واسه منم بگیرم والا همین وقتی رفت خونشون دو قاب بهش دادم برای ۱۳ پرومکس قاب نو که خودتونم میدونید چقدر گرونه هر کاری میکنم ارم اسکی میره دیگه واقعن معلومه اسکی رفتنش کفش مثل من گرفته گوشی رنگ گوشی من ایرپاد تا دید سری گفت منم میخام ساعت من ۳ میل ۲ سال پیش گرفتم رفت فیکش گرفت 😂😐💔واقعن احساس میکنم حسودی میکنه همش دوست داره هرکار میکنم بکنه انگار تو رقابته باهام نظرتون راجبش چیه؟ 

ممکنه نباشه یا من اینطوری حس کردم؟ 

البته بگم تا جایی تونستم عادی جلوه دادم ولی دیگه

خدایی ضایعس

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

حالا مگر چی شده؟ 

باید خوشحال باشی که مورد استقبال قرار گرفتی

دارند ازت تبعیت میکنند یعنی سلیقه ت خوبه

حالا اگر بهت میگفتن اه اه این چیه گرفتی و زشته؟  باز اینجا ناله میکردی که اعتماد بنفست با خاک یکی شده 🙄

مامان من هم یه دوست دوران کودکی داره که بیشتر لباساش با مامانم یکیه،  هر چی مامانم میخره میگه از کجا خریدی ‌؟ برای منم بخر

حتی وسایل برقی خونه ش با مامانم بعضی هاش یه مدله

جارو برقی،  یخجال و فریزر

ولی اون غذا و اینها رو دونگش بگیر اگر خواستی دفعه دیگه بزنه به پررویی

اقایان گرامی درخواست ندید

حالا مگر چی شده؟ باید خوشحال باشی که مورد استقبال قرار گرفتیدارند ازت تبعیت میکنند یعنی سلیقه ت خوبه ...

غذا دونگ نمیده 😂💔پرو پروعه

اون چیزا هم کاش میگفت خوشش اومده 

باور کن قبولم نداره تقلید میکنه 

با اینکه آیفون ۱۳ پرومکس گرفته هنوزم کمبود داره 

همش دوست داره ۱۲ منو بگیره دستش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غذا دونگ نمیده 😂💔پرو پروعهاون چیزا هم کاش میگفت خوشش اومده باور کن قبولم نداره تقلید میکنه با اینک ...

ای بابا خب دیگه پیش اون غذا سفارش نده

دختر من یه اخلاق خوبی که داره همون اول با کسی که اشنا میشه میگه 

کافه رفتنی هرکی مال خودش رو حساب کنه یا دونگی حساب میکنیم،  اگر یه بار دوستش دعوتش کنه،  بار دیگه این حساب میکنه 

برای همین که رک هست به مشکل نمیخوره 

دوستاش هم خیلی دوست دارند این اخلاق رو

گاهی مثلا رفتند غذا گرفتند هر کدوم یه چیز جدا سفارش داده،  بعد با هم نصف کردند 😊

غذا دونگ نمیده 😂💔پرو پروعهاون چیزا هم کاش میگفت خوشش اومده باور کن قبولم نداره تقلید میکنه با اینک ...

نمیگه از غرورش شاید باشه 

تقلید بمعنی قبول داشتن نیست؟ 

مثلا ما از یک مد تبعیت کنیم بمعنی قبول داشتنش نیست؟ 

ای بابا خب دیگه پیش اون غذا سفارش ندهدختر من یه اخلاق خوبی که داره همون اول با کسی که اشنا میشه میگه ...

منم ۱۵ سالمه جلو این نخوردم و سفارش ندادم اون عکس فرستاد منم عکس فرستادم همین والا من که با اکثر دوستام قطع ارتباط کردم بس میخریدم براشون تهش سالی یبار یه رانی هم نمی خریدن اخلاق و ادب هم نداشتن داداشش یکسال از من کوچیک تره اما خیلی هیکلیه دستشم سنگینه بدجور ببینیش میگه ۲۵ سالشه رو شوخی محکم زد با مشت تو کمرم نمیتونم بلند شم چند روزه زدم همشونو بلاک کردم ارزش ندارن

نمیگه از غرورش شاید باشه تقلید بمعنی قبول داشتن نیست؟ مثلا ما از یک مد تبعیت کنیم بمعنی قبول داشتنش ...

ما میگیم این خوبه اوکیه 

این که خودش گوشی مدل بالا ۱۳ پرومکس داره 

ولی مثل ندیدها هنوزم مثل وقتی نداشت دست میگیره به 

۱۲ من یعنی چه 😐

ما میگیم این خوبه اوکیه این که خودش گوشی مدل بالا ۱۳ پرومکس داره ولی مثل ندیدها هنوزم مثل وقتی نداشت ...

چله نور رو بخون از تاپیکای اخرم 

به نیت شفای اون فامیل