2777
2789
ععع چی گفته بودن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=16928723&slug=%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D9%88%D8%AA%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D9%87%D9%87%D9%87-%D8%B2%D9%86-%D9%88%D9%85%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D9%84%D9%84%D9%84&postId=394331404

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هاا اونو دیدم فک کردم چیز جدیدی تاپیک زدن وای من خیلی کرموام بعضیا فک کردن اقام انگار زن دیونه ندیدن

دور از جون😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اخه تاپیکامو ببین نمیتونم مشنگ بازی در نیارم همش دنبال سوژه میگردم برای مردم ازاریی از بچگی همین بود ...

همه میزارن پای شوخی

یکی فک کرد اقام نینی یار تگ کرد

خب مواظب باش😄😄😄

چقد شما باشعورین ولی اینجا تا یکم شوخی کنی میگن مردی منم تا چن روز تاپیک نمیزنم زوم نکنن رو من

لطف دارید 

شوخی خوبه اینکه باعث خنده بقیه بشی عالیه