2777
2789
عنوان

بيايد از عشق خنده داره بچگیمون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 40 پست

من خیلی بچه بودم عاشق نمی‌شدم

ولی از ۱۴ سالگی یا ۱۵ سالگی فک کنم رو این بازیگرا خیلی کراش میزدم 

یهنی‌ چشامو از حدقه در مواردی بس ک تمام فیلمای چرتشون رو دنبال میکردم 😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلاس چهارم بودم یه پسره بودشایدسه سال ازم بزرگتربوداسمش مهردادبودپسرتخسی بودکوچه پایینی امون بود موقع مدرسه ازتوکوچه اشون ردمیشدم یکدفعه ردشدنی بهم گفت چراتوخونه امونونگاه میکنی خیلی خجالت کشیدم جلودوستام 

گاهی انسانم آرزوست
ببخشید میپرسمشما مشکلی نداری؟

نه عزیزم. اختلاف سنی تو ازدواج به شخصیت دوطرف بستگی داره...همسر من از اول که باهاش آشنا شدم با اینکه سنش کم بود ولی خیلی مردونه تر و بزرگتر از سنش رفتار میکرد، به شدت روحیه حمایتگری داشت و خیلی نسبت به همه مسائل بینمون مسئولیت پذیر بود. درصورتیکه من خیلی لوس و زودرنج بودم، برای یه مرد هیچوقت حامی نبودم و همیشه از این دخترایی بودم که دوست داشتم از جانب پارتنرم حمایت شم. درنتیجه همسرم برای من بهترین گزینه بود. الانم بعد از ۱۵ سال هردومون همونی هستیم که بودیم...

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

کلاس چهارم بودم یه پسره بودشایدسه سال ازم بزرگتربوداسمش مهردادبودپسرتخسی بودکوچه پایینی امون بود موق ...

الهىىىىى، پسره تخسا خوششون ميومد سر به سر دختر بچه بزارن

من عاشق پسر همسایمون شدم تو 10سالکی اون 11ساله یبار بهم خندید ولی ما همون سال از اونجا رفتیم چند سال بعد شنیدم با یکی دیگه تو همون کوچه همو میخان تو 14سالگی چقدر ررررر گریه میکردم بعد با همون ازدواج کردو شغلش هم شد کنتور آب می‌نوشت یبار اومد خونمون وکنتور بنویسه شناختمش

من عاشق پسر همسایمون شدم تو 10سالکی اون 11ساله یبار بهم خندید ولی ما همون سال از اونجا رفتیم چند سال ...

واى عزيزم چه جالب سر هر جمله سوپرايز شدم، اگه ميموندى شايد باهم ازدواج ميكردين بنده خدا علاقه به مزدوج شدن با دختر همسايه داشت😂