2777
2789

ممکنه کسی طلسم گرفته باشه نرم اونجا 

خیلی بهم میریزم 

دوست دارم سالی یکبار بیشتر نرم

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علتش چیه

خودش رو همش با کار سرگرم می‌کنه

هر چی می‌خوام حرف بزنم میگه ساکت شو

کار دارم 

وقتش رو با آشپزی پر می‌کنه 

بعدشم که میگم خب بیا بشین کاری نکن 

ناراحت میشه

بعدشم همش میناله که آی پام آی کمرم

من میگم ناهار یا شام واینمیستم خودش اصرار می‌کنه زیاد بعدشم اینجوری رفتار می کنه

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔
وای منم دقت کردم هر وقت میرم دیدن خونوادم حتی توی راه رفتن یا برگشتنی به خونمون یه دعوا با همسرم داش ...

علت دعوات پدر و مادرت بودن؟

منم همینم

یعنی لعنت بهم 

هی میگم دیگه پام اونجا نمیزارم

باز بعد یک ماه یادم میره مثل احمق ها میرم 

علت دعوات پدر و مادرت بودن؟

نه والا بیچاره ها ساده و مظلومن اصن کاری به کارمون ندارن اتفاقا همسرمو خیلیم دوسدارن بقول شما شاید طلسمه یا دعا گرفتن اصلا دیدن پدرمادرم میرم همسرم میگه اخمالویی اونجا

نه والا بیچاره ها ساده و مظلومن اصن کاری به کارمون ندارن اتفاقا همسرمو خیلیم دوسدارن بقول شما شاید ط ...

آره منم همینجوری میشم

من احتمال زیاد مادرشوهرم دعا گرفته 

چون چشم دیدن رابطه ی من و مامانم رو نداشت 

آره منم همینجوری میشممن احتمال زیاد مادرشوهرم دعا گرفته چون چشم دیدن رابطه ی من و مامانم رو نداشت

دعا اثرش چهل روزه سعی کن چیزی ازشون نگیری و نخوری ببین سنجاق قفلی چیزی توی خونت نیس؟؟؟ من جدیدا چندتا سنجاق قفلی پیدا کردم بازشون کردم الان یکم  تازه حس زندگی گرفتم کلا یکجا میشستم کار خونه هم نمیتونستم انجام بدم الان دوسدارم پاشم یکاری کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز