2777
2789
عنوان

نفخ شدیدددددد کمککک

357 بازدید | 25 پست

دوستان من سالهاست این مشکل و دارم. ۶ باری متخصص های گوارش رفتم.‌ولی تا دارو میخورم بهترم داروها تموم‌میشه نفخ من سر جاشه و بدتر از قبل. لطفا اگه تجربه ای دارید کمک‌‌ کنید. راستش من راه های روغن زیتون و روغن بادام و انجیر و شیرخشک و این چیزها رو رفتم. فایده هم نداشت. حبوبات و لبنیات نمیخورم. ‌میوه های خام‌نمیتونم بخورم. همه چی و هم رعایت کنم باز این نفخ سرجاشه.‌مشکل اصلی اینه واقعا صدای بلندی داره و سر این بیشتر اذیتم. اگه خالی نکنم هم شکمم بدجور باد میپیچه.‌مهمونی میرم دو سه ساعت طول میکشه دیگه نمیتونم و زود برمیگردم.‌حالم بد میشه. حالا از همه ی اینها بدتر اینه که توی پروسه آی وی اف هستم. با این وضع فکر کن باردار بشم قطعا تو بارداری با فشاری که تو شکم دارم بدتر هم‌میشم.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

😂😂😂

🤣😅🤧

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

عرق هل شنیدم خوبه

خواهرم مثل شماست. دوران بارداریش زجری کشیدم که آثارش هنوز تو روحیم هست😅

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
چیش خنده داره؟یاد گرفتید فقط همه چی و به مسخره بگیرید.‌الهی سر خودت بیاد

بیشعور دعا میکنم تو جمع بگوزی ابروت بره 😂😂😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

واقعا زشته میخندید و راحت دل میشکنید

بابا خب چیکار کنیم 😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است