2777
2789
عنوان

توهم میزنم

59 بازدید | 7 پست

دوستان کمک کنید متاسفانه بخاطر مشکلات زیاد خانوادگی و.... 

من یه ترس ناخود آگاه گرفتم. دوتا وحدت داریم جفت همت بعد یکی قهر کنه می‌ره تو اون واحد.

و خب من نمی‌دونم چرا از این اتفاق خوشم نمیاد.

بخاطر مشکلات زیاد با مادرم دعوامون شده بود مادرم رفت واحد اونطذفی استراحت کنه.

من وسط یه اتفاق خیلی خیلی ناجور یه خبر بدتر شنیده بودم عزیزم مرده بود خیلی فرو پاشیدم

و انگار این ترس هم از همین میاد

انگار اگه کسی از خونه قهر کنه یا ناراحت بره یه طرف من وقتی میخوابم کابوس میبینم فکر میکنم طرف رو از دست دادم با جیغ و داد از خواب میپرم کل خونه رو میگردم.

میشه راهنمایی کنید کسی بوده اینجوری مثل من شده باشه؟ مدت زیادی هست این بلا سرم میاد

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

مشکل خواب پیدا کردم از خواب که میپرم کل خونه رو میگردم جرات ندارم بخوابم بخدا.

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بروپیش مشاوره

خیلی با جزئیات میتونی باهاش صحبت کنی اونم خیلی خوب راهنماییت میکنه

نگران نباش ذهنت چون درگیره اینجوری میشی منم ذهنم درگیر باشه رو خوابم تاثیر میزاره

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بروپیش مشاورهخیلی با جزئیات میتونی باهاش صحبت کنی اونم خیلی خوب راهنماییت میکنهنگران نباش ذهنت چون د ...

مشاور آملاین بهتره یا حضوری بخدا دیگه نمیکشونم

مشاور آملاین بهتره یا حضوری بخدا دیگه نمیکشونم

ببین با کدومشون بهتر میتونی ارتباط بگیری

من باشم حضوری و انتخاب میکنم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
ببین با کدومشون بهتر میتونی ارتباط بگیریمن باشم حضوری و انتخاب میکنم

مرسی عزیزم

مرسی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم انشالله هرچی زودتر مشکلت حل میشه

خواهش میکنم عزیزم انشالله هرچی زودتر مشکلت حل میشه

ممنونم🪷🥲