2777
2789
عنوان

زن شلخته

| مشاهده متن کامل بحث + 4683 بازدید | 160 پست
البته متراژ خونه ها فرق داره و کلا مدل برنامه ها مثلا یه نفر میگه هفته ای یک بار کمد لباساشو مرتب می ...

منم از اتو کردن خوشم نمیاد مگر لباس پارچه ای باشع که بخواییم برای مهمونی بپوشیم اتو میکنم اکثرا مانتو ها رو ، رو رخت آویز آویزون میکنم که چروک نشن ، لباس خونگی هم اتو نمیکنم چون دو روز بعد بازم شسته میشه شوهرمم شلوار لی و تیشرت میپوشه که نیاز به اتو کردن نداره 

ولی کمدمون حداقل کمد خودم ماهی یه بار شلخته میشه باید بریزم دوباره تا کنم 

منم زیاد خودمو اذیت نمیکنم ، قبلا بلاگرای اینستا رو میدیدم هر روز برنامه داشتن که یه جایی از خونه رو خونه تکونی کنن من حس ناکافی بودن میگرفتم که چرا اینکارا رو نمیکنم ، ولی بعد با خودم گفتم خونه ما که کل سال هیچ کس نمیاد کلا دو نفر آدمیم فوقش سالی یه بار خونه تکونی سطحی کنم یه بار هم خونه تکونی اساسی،  لازم نیست خودمو بکشم هر روز کار خونه انجام بدم ، مثلا پنجره  های ما هم زیاد گرد و غبار میگیره هم زیاد بارون میزنه مدام دلم میخواست تمیز باشن اما همین که تمیز میکردم فرداش بارون میزد دیگه حساس نیستم رو پنجره و اکثرا میسپرمش دست شوهرم که پاک کنه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یکم بیشتر توضیح بده در مورد برنامه ریزی خودت بگومن بعد چند سال که یاد گرفتم باید چکار کنم بچه ...

من ۲ تا بچه دارم و‌ ما تقسیم کار داریم

هرکسی هرچیزی میخوره خودش باید ظرفش رو پاک کنه بذاره ظرفشویی

یا بچه‌ها لباس‌ها رو بعد حمام خودشون باید بندازن لباسشویی

و وقتی لباس‌ها شسته میشن هرکس باید لباس خودش رو پیدا کنه و تا کنه ببره

هرکس باید اسباب‌بازی‌هاش رو شب قبل خواب جمع کنه

لباس‌ها رو معمولا همسرم اتو می‌کنه یا اتوشویی 

سه روز در هفته هم کمکی داریم برای کارهای سنگین مثل پاک کردن کف، تمیز کردن سرویس‌ها و پاک کردن گاز و … چون خودم به مواد شوینده آلرژی دارم

آشپزی هم با همسرم تقسیم می‌کنیم ولی بیشتر من آشپزی می‌کنم

البته پسرم ۵ سالشه الان ۱ ساله قانون یاد گرفته قبلش بلد نبود🤣

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

منم از اتو کردن خوشم نمیاد مگر لباس پارچه ای باشع که بخواییم برای مهمونی بپوشیم اتو میکنم اکثرا مانت ...

منم اصلاً از اتو‌ خوشم نمیاد

امروز به خواهرم لطف کردم🤣

اهان پس شاغل بودی گلم واقعا سخته با کار کردن بشه خونه رو هم تمیز نگه داشت

ولی الان خجالت می‌کشم

خیلی بی‌عاری میخواد که مادرشوهر بیاد خونه آدم رو تمیز کنه🤣🤣🤣

اگر مادرشوهر الانم بود می‌کشتم🤣🤣

منم از اتو کردن خوشم نمیاد مگر لباس پارچه ای باشع که بخواییم برای مهمونی بپوشیم اتو میکنم اکثرا مانت ...

آفرین خوب کاری میکنی 

بخدا هرکیو میشناسم که تمیز وسواسه پا کمر دستش داغونه 

بلاگرا هم شغل شون اینه .اونا که نمیان کثیفی و بهم ریختگی خونه شون رو نمایش بدن .یه عکس تمیزی میزارن استوری ما فکر می‌کنیم کل روز خونش همون شکله 

حتی همون که ما فکر میکنیم خیلی تمیزه یه روز صبح رفتم خونه ش  .ساعت ۱۰ صبح هنوز خواب بود .البته روز قبلش گفته بودم میام خونت . بعد از تو پذیرایی آشپزخونش پیدا بود سینک پر ظرف بود

حالا خیلی هم از خودش تعریف میکردا

یه مقداری کمرنگ شد😅

من خیلییی وسواس داشتم همیشه خونه ام برق میزد و در اوج کرونا از بشور و بساب در حال ترک دنیا بودم که یهو بخاطر قرنطینه و تنهایی دوتا گربه آوردم و بعد از اون کم کم از وسواس و بعد هم کم کم از تمیزی فاصله گرفتم🤣🤣🤣

همسرم تو همه کارهای خونه کمک میکنه و چند بار هم کمکی آوردم ولی متاسفانه اصلا اصلا خوب کار نمیکردن منم بیخیال شدم 

راستش من خیلی از کارای خونه متنفرررم 

مخصوصا وقتی خانوداه باشی هرچقدر کارکنی تمام نمیشه ازاون طرف کارای جدید درمیاد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از یه حدی بیشتر کار کنم عصبانیم میکنه:/

من آشپزی نمیکنم ولی کارخونه انجام میدم مامانم شاغله دیگه توان و‌وقت یسری کارارو نداره 

متاسفانه خواهرم هم اصلا همکاری نمیکنه 

نهایت کمکش جمع کزدن اتاقش هست یاخیلی سنگ تموم بذاره راه پله رو در عرض چند دقیقه طی بکشه فقط

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...