به نامزدم گفتم ۱ماه میخوام ارتباطمون حداقل باشه.احساس میکنم اکثر دعواهامون بیخودی و از سر حساسیت بیش از حد منه.میخوام وابستگیمو بهش کم کنم تا انتظاراتم بیاد پایین و اونم یکم دلش تنگ شه.به نظرتون کارام اشتباهه یا درست
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نیاز نبود بگی فقط حساسیتو میاوردی پایین با چاشنی کم محلی
اخه تو اینجور مواقع اونم میره تو لاک خودش فکر میکنه از این مردای زرنگ نیس.من حس میکنم خیلی از نظر اعتماد بنفس بهش وابسته ام.۱۰تا تعریف کنه ۱بار نکنه فرو میریزم.خودشم سردرگم میشه وقتی اینجور مواقع واکنش نشون میدم جبهه میگیره
اخه تو اینجور مواقع اونم میره تو لاک خودش فکر میکنه از این مردای زرنگ نیس.من حس میکنم خیلی از نظر اع ...
چرا باهم مشاور خانواده نمیرید
خیلی کمک میکمه
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست