2777
2789
عنوان

رنگ مو

67 بازدید | 2 پست

سلام  من اولین باری که موهامو رنگ کردم مصادف شد با ورودم به دانشگاه ( موهامو بلوند کردم ) از اونجایی که مامانم معتقد بود بهم نمیاد و زشت شدم و حتی میگفت شبیه سگای زرد پشمالو شدی بعد از اون دیگه موهامو رنگ نکردم ، بعدا ها که مادرشوهرم عکسا رو تو آلبوم دید اونم گفت زشت شده بودی ولی بیشتر از اینکه معتقد باشه زشت شدم میگفت کار بدی کردی قبل عقد موهاتو رنگ کرده بودی .... حتی به رنگ کردن موهام فکر نکردم این سالا تا الان که خیلی اتفاقی زده به سرم موهامو رنگ کنم ، راستش خیلی نمیدونم چه رنگی رو باید انتخاب کنم ، اصلا هم از رنگ موها و دکلره و اینطور چیزا سر در نمیارم ... نمیخوام از مامانم سوال بپرسم چون قطعا القاب گذشته رو بهم میده و میگه از این کارای بیهوده و جلف دست بردار (مامان من زن خیلی مقرراتی محسوب میشه ) منم حوصله بحث ندارم پس میخوام تو عمل انجام شده بمونه ... 

من رنگ میکردم کسی حق نداشت اظهارنظر کنه 

هر رنگی عشقت میکشه بکن 

انقدر رنگ کن تا ببین چی بهت میاد

اگه اون دفعه دکلره نیومده بود این دفعه های لایت معمولی کن فندقی کن 

اون دفعه یه خانمی اومده بود رنگ گرم کرده بود خیلی خوشگل شده بود

من یکی از بهترین موهایی که تجربه کردم پرکلاغی بود شدیدا بهم میومد

تو برنامم هست واسه دو سه سال دیگه دوباره امتحان کنم 

فعلا دوباره زدم تو کار بلوند

من یهو تصمیم میگیرم چیکار کنم 

من رنگ میکردم کسی حق نداشت اظهارنظر کنه هر رنگی عشقت میکشه بکن انقدر رنگ کن تا ببین چی بهت میاداگه ا ...

نه من متاسفانه بقال سر کوچه هم گیر میداد بهم

میترسم یهو یه رنگی بزنم دیگه روم نشه از خونه برم بیرون یادمه وقتی موهامو بلوند کرده بودم واسه دانشگاه رفتن که مقنعه ام تو چشمام بود هیچ تا سر کوچه هم که میرفتم روسری رو در حد خفه شدنم محکم میکردم فقط کسی موهامو نبینه چون مامانم می گفت خیلی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.