2777
2789
عنوان

تناسخ🌱✨

167 بازدید | 14 پست

اگر تناسخ راست باشد

دوست می دارم بعد از مرگم یک درخت باشم

یک بید که مجنون وار خمیده

یک چنار که بی مضایقه سایه می بخشد

یک درخت گردو که به کهنسالی رسیده

شاید هم از آن درختان توتی که در شهرمان وقف می شوند

هر چه باشد ذات درخت بخشندگی است

در هر زمان و هر کجا و هرنوعش

شاید بهتر است بگویم 

دوست می‌دارم در زندگی دیگرم 

بدون چشم داشت و بی پروا بخشنده باشم

سایه بان باشم

لانه باشم

پناه باشم

کتاب باشم

ساز باشم

سبز باشم

بخشنده باشم...

نامیرا؛

جمعه 8 نوامبر 2024

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علم و دین و منطق همگی ثابت کردن تناسخ وجود نداره

با این حال متنت قشنگ بود🤍

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دوست ندارم هیچی باشم و نیستیمم هیچی نخواهیم بود

به خاطر همون روح خدایی که داری پس ارزشمندی.  همین که خدا برای یه قسمتی از برنامه ها تو آفرینش تو رو انتخاب کرده که وجود داشته باشی ارزشمندی.   شاید ما الان دلیل این نقش نفهمیم ولی نمی تونیم به کار خدا ایراد بگیریم 

الهم عجل لولیک الفرج

متاسفانه خیلی رواج پیدا کرده و خیلی ه هم بدون اطلاع باور کردن

عزیزان متن ادبیه نه علمی🙏

مقصود متن بخشندگیه

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

الحمدلله که راست نیست

عزیزان متن ادبیه نه علمی🙏

مقصود متن بخشندگیه

من دوست دارم ابری بر شهر بی بارون آغوشی برای دل غمگین تک درختی در صحرا عقابی بالا تر از بالاتکه نان ...

بسیار زیبا🥹👏

به خاطر همون روح خدایی که داری پس ارزشمندی. همین که خدا برای یه قسمتی از برنامه ها تو آفرینش تو رو ...

من تو کامنتم ایرادی نگرفتم ولی حالا که اینو گفتی بذار نظرم رو بهت بگم وقتی دارم زجر میکشم حق دارم ایراد بگیرم هر چند هیشکی هم پاسخگو نیست شاید من نخوام یه ابزار باشم که برنامه ی آفرینش بره جلو اصلا برام مهم نیست آفرینش چرا به وجود اومده و میخواد به کجا برسه چون دارم زجر عالم رو میکشم نمیخوام و راضی نیستم هر چند هیچکس گوش نده یه عده هم مثل شما نصیحت کنن چون حس خوب بهشون دست میده که اینجوری آدم خوبی هستن ولی من صد بار میگم من راضی نیستم مجبورم    روح خدا رو هم نمیخوام مشتاق اون لحظه ایم که دو دستی تقدیمش کنم فقط کاش آسون بگیرتش که ازش همینم بعید میبینم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...