2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حتی دیگه نمیدونم هنوزم دوستش دارم دیگه چیزی برای دوست داشتن باقی نذاشته انگیزه ای برای تلاش ندارم

یادت باشه انسان عصبی داره درد میکشه...گاهی دردهای ذهنی و ناخودآگاه خودشون رو به شکل پرخاش نشون میدن...به دنبال خاطرات تلخ دوران کودکی باش که عامل خشونت امروزن....هیچ کودکی خشن بدنیا نمیاد بلکه این جامعه است که اونو به سمت خشونت میکشونه...سعی کن تحلیل کنی چی بیشتر عصبیش میکنه

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

یادت باشه انسان عصبی داره درد میکشه...گاهی دردهای ذهنی و ناخودآگاه خودشون رو به شکل پرخاش نشون میدن. ...

نه خواهر خستم چون در حال خیانته خشمش بخاطر اینه 

حتی نمیفهمم برای چی و برای کی دارم میجنگم 

نه خواهر خستم چون در حال خیانته خشمش بخاطر اینه حتی نمیفهمم برای چی و برای کی دارم میجنگم

خوب کاری نداره که جدا شو و خودتو نجات بده...از تنهایی بعدشم نترس اصلا...زندگی دو روزه و اون دو روزم با یه آدم سمی و روانی و خائن نگذرون...

خوب کاری نداره که جدا شو و خودتو نجات بده...از تنهایی بعدشم نترس اصلا...زندگی دو روزه و اون دو روزم ...

میدونم هیچ ادمی صدبار از یه سوراخ گزیده نمیشه و خودشو با صدقه محبت دادن گول نمیزنه

میدونم هیچ ادمی صدبار از یه سوراخ گزیده نمیشه و خودشو با صدقه محبت دادن گول نمیزنه

چرا گزیده میشه و گولم میزنه...مشکل اصلی دقیقا همینه