2777
2789
عنوان

تولدم و رفتار شوهرم ناراحتم

235 بازدید | 25 پست

تولد شوهرم مرداده ، من خونه خودشون سوپرایزش کردم واقعا زحمت کشیدم ، براش دوتا لباس خریدم و از ته قلبم کردم

حالا تولده خودمه

سورپرایز که هیچی عملا می‌پرسه تولدت چکار کنم ، روز تولدم خواهرش عمل لازیک داره من خودم جراحی دندون عقل کردم ولی خوبم الان مامانم سرماخورده بابام از چهارپایه افتاده ، یعنی عملا خانوادم تعطیله ، شوهرمو میگه ماسیمو ببرم نمایندگی اکی شد میام پیشت ، بعد میگه ناراحت نباش تولدم میگیرم ولی من دیگه دلم نمخاد ، تازه کادوس هم لو داده میگه یه شمش گرفتم بدم بهت من می‌دونم خیلی وقت پیش گرفته همینجوری ، از اینایی که یکی دو تومنه 

واقعا رو اعصابمه و ناراحتم ازش

اصن دلم میخواد بهش پیام بدم بگم لطفاً هیچ کاری نکن این طرفا هم نیا کادوت هم نمخام 

سال اولیه که عقدیم. پارسال تولدم پدربزرگم فوت کرده بود کلا نبودیم پیش هم من براش ایرپاد گرفتم اون یه شال و یه پلاک مرواریدی گرفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 

خودت رو اذیت نکن 

هر سال که اینطور نیست 

من چهار سال بعد ازدواجم همسرم خلاصه سورپرایزم کرد 

سخت نگیر، خوش بگذرون روز تولدت

یه پارک یا کافه برید یه کیک کوچیک بگیرید شمع فوت کن 

تولدت هم کلی مبارک

من خودم سال اول بهش گفتم بریم کیک بخریم بریم با خانواده بخوریم 

با اینکه چهار روز قبل تولدم تولدشه و مامانم همه خواهر برادرش رو ناهار دعوت کرد خودم براش کیک خامه ای بزرگ درست کردم 

سال بعد تازه عروس بودم دوباره براش کیک پختم و کادو دادم 

ولی برای تولد من مشهد بودیم و رفتیم فقط پیتزا خوردیم 

سال بعدش کرونا بود دوتایی کیک پختیم سر دو تا تولدامون 

سال بعدش ولی یه سورپرایز حسابی من. رو کرد هر سال یه مدله دیگه

عزیزم خودت رو اذیت نکن هر سال که اینطور نیست من چهار سال بعد ازدواجم همسرم خلاصه سورپرایزم کرد سخت ن ...

ولی من ناراحتم 

حتی کادوشو هم دوست ندارم

دلم مخاد حسابی اعتراض و دعوا کنم

چون میگی یک سال اوله و از همین الان خودشو ثابت نمیکنه یعنی ممکنه بعدا هم به مشکل بخورین پول مهم نیست تولد هم مهم نیست ولی اهمیت که مهمه اینکه باهم باشین که مهمه اگر فردا پس فردا مشکلی پیش اومد و هی گفت کار دارم اگر شد میام پیشت که نمیشه اینا همش درسته که کار مهمه ولی اولویت باید چیزی که واقعا مهمتره باشه مثلا نمایندگی بزاره بعد یک ساعت بیاد پیشت بعدش بره 

آدم اینکار نیستم

مگه میخوای براش تولد نگیری برای کیک و گل بگیر بهم بگو توانم در همین حد بوده شوهرت که سرکار می‌ره توان اینو ندارن یه تولدت درست حسابی برات بگیره پس تو‌ک خانومی اونی ازت نباید توقع داشت مثل خودش باش تا یکبار ناراحت بشه بفهمه شما و شرایطی رو موقع تولدت داشتی