2777
2789
عنوان

کاش نهایی ها نبود من پشت میموندم 🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا هیچی نخونده بودم خاک عالم تو سرم الان ادم شدم میخونم ولی اون رتبه هه کل امیدمو گرفته

خب هیچی نمیخوندی 

انتظار داشتی پزشکی بیاری 

معلومه خب  کسی که نخونده یا هیچی نمیزنه ۱۰۰ هزار میشه یا منفی میزنه بیشتر میشه

ترمیم یازدهم و کل دوازدهم نبود ببین چقدر بهتر میشد🥲من نمیتونم تصمیم بگیرم

آره خیلی بهتر میشد .. اگه همشون باشن خرداد ماه هرروزمون میشه امتحان :) 

خدا کنه تاثیر مثبت بشه یازدهم و فقط ترمیم شرکت کنیم حاضرم کل دوازدهم رو امتحان بدم ولی یازدهم رو نه 

آره خیلی بهتر میشد .. اگه همشون باشن خرداد ماه هرروزمون میشه امتحان :) خدا کنه تاثیر مثبت بشه یازدهم ...

وای فکرکن اون فارسی طولانی رو دوباره بخونیم🤕

تراز نهاییت امسال چند شد؟

نه من کنکورم رو بهتر دادم با اینکه دیر شروع هم کردم خیلی عالی شد تو هم میخوای ترازت رو بگو نهاییم هم ...

چطوری خوندی واسه کنکور من میخونم تست میزنم وقتی تستا اشتباه نمیشه حرصم میگیره  یا عربی رو میزنم از ۱۰ .۷تاش غلط میشه چیکار کنم 

منم ۱۸ و نیممن باید ۱۸ و ۷۵ میشدم ترسیدم اعتراض بزنم

وای آره شمشیر دولبه هستش اعتراض وقتی که مطمئنی باید بزنی

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

وای آره شمشیر دولبه هستش اعتراض وقتی که مطمئنی باید بزنی

من نهایی ها خیلی بی دقتی کردم 🤦‍♀️

اونایی که راحت میتونستم بالای ۱۹و نیم بشم و ۱۸ و نیم 

۱۸و ۷۵ اینا شدم😔

من امسال میرم دوازدهم تست آموزشی اینا چیه مثلا من کتابکار مهروماه دارم درس میخونم بعد تستش میزنم درسنامه اینام نمیخونم 

دارم دهم و یازدهم میخونم دوازدهم پیش خوانی اینا نکردم 

واسه عربی چیکار کنم خیلی مشکل دارم باهاش بقیه درسا خوبه