2777
2789
عنوان

کاش نهایی ها نبود من پشت میموندم 🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 104 پست
خب خوبه ترمیم تک درس داری یازدهم هم که دادی خوشبحالت😂🥲

ترمیم تک درس که برداشته شد برا ۴۰۵ 

فقط برا امسال ترمیم اولیا تک درس مجاز بود

جآن چ میدانست از دنیا چ خواهد کشید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونو که اصلا ول کن😂فقط فیلم میدیدم مرور هم نمیکردم🤦‍♀️

من الان دهن و یازدهم و جدی نخوندم الان دوازدهمم کنکوری سال بعدم چون بلد نیستم فیلم میبینم ینی نباید ببینم؟ پس یچی مث فیزیک و اینا چطور یاد بگیرم🤧چقد وضعیت سختیه

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

الان اگر یدرصد ک انشالله ی درصدم ن

۴۰۶ بدم کنکور 

باید امتحان دهم یازدهم و کامل بدم؟ شوخی می‌کنی🫤💆‍♀️💔

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

من الان دهن و یازدهم و جدی نخوندم الان دوازدهمم کنکوری سال بعدم چون بلد نیستم فیلم میبینم ینی نباید ...

فیلم دیدن خیلیم خوبه 

من سال اول فقط فیلم میدیدم 

اصلا تست نمیزدم

فیلم دیدن خیلیم خوبه من سال اول فقط فیلم میدیدم اصلا تست نمیزدم

کنکور چطوری بود خیلی سخت بود؟ جو و ایناش

باشه مرسی از راهنماییت

ی سوال بنظرت منی ک فیلم میبینم و از پایه دارم میبینم قوی نیستم قبول میشم ی رشته خوب؟ چون تجربه داری میپرسما🫠

تموم تلاش منم فیزیوعه🫠🤧

فیلم دیدن خیلیم خوبه من سال اول فقط فیلم میدیدم اصلا تست نمیزدم

کنکور چطوری بود خیلی سخت بود؟ جو و ایناش

باشه مرسی از راهنماییت

ی سوال بنظرت منی ک فیلم میبینم و از پایه دارم میبینم قوی نیستم قبول میشم ی رشته خوب؟ چون تجربه داری میپرسما🫠

تموم تلاش منم فیزیوعه🫠🤧

کنکور چطوری بود خیلی سخت بود؟ جو و ایناشباشه مرسی از راهنماییتی سوال بنظرت منی ک فیلم میبینم و از پا ...

خوبه فیزیو من پیرا انتخاب کردم نیارم بز فیزیو میخونم از پزشکی خوشم نمیاد

جوش بستگی به استرسی بودن خودت داره نه وحشتناک که نیست مثل جلسه ی آزمون آزمایشی دیگه من انقدر سر جلسه رفتم 😂 هزار تا امتحان نهایی ووو کنکور